VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KÖTÜ BAŞLADI

19 Ocak 2019

....................

Boluspor ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor’a 3-1 mağlup olarak kötü başlangıç yaptı. Kırmızı beyazlı ekibimiz 7 haftadır galibiyet yüzü göremedi.

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 18.haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattığı mücadelede Osmanlıspor’a 3-1 mağlup olarak ikinci devreye mağlubiyetle başladı. Boluspor’un golünü Mustafa Durak atarken, Osmanlıspor’un gollerini Burhan (2) ve Sinan kaydetti. Kırmızı beyazlılarda uzatma anlarında ikinci sarı kartı gören Ufuk Budak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 7 haftadır galibiyet alamadı.

2 yorum yapılmış
  • Cemal
    19 Ocak 2019 • 08:00
    Bolu taraftarı yok ya ondandır dimi başkan
  • Yuksel14
    19 Ocak 2019 • 10:17
    Zaten bu saatten sonra iyi olamaz..düşmeyelim yeter...çıkacaklar belli...bir halt yapacak gibi Antalya kampına gittiler boşa masraf ..halı saha yeterdi...ilk yarı pek primde vermedi ama masraf nereye gittiki....transfere para yok..narven.himıltın.otel..er piliç beypi..gibi önde gelen zengin firmalara salma yapalım.ama seneye bu sene geçti.ortalarda bitirsek yeter..tabi ilk yarı takımlar oturmadığı için vurduk vurduk geçtik.ama şimdi hepsi uyum içine girdi.ümraniye-hatay g
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.