VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCADAN DOBRA AÇIKLAMALAR

20 Ocak 2019

.....................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Kazanamadığımız için çok üzgünüz ama bugün kazanmak için de pek bir şey yapmadık. Maçın başından sonuna kadar rakip bizden pozisyon anlamında da oyun anlamında da üstündü” dedi.

Boluspor deplasmanda Osmanlıspor’a 3-1 mağlup olurken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Kazanamadığımız için çok üzgünüz ama bugün kazanmak için de pek bir şey yapmadık. Maçın başından sonuna kadar rakip bizden pozisyon anlamında da oyun anlamında da üstündü. Maça ortak olabileceğimiz bir fırsatımız vardı. Maç 2-1 devam ederken kaleciyle karşı karşıya kaldığımız pozisyon gol olsaydı belki sadece beraberliği kurtarabilirdik. Neticesinde 3-1 mağlup olduk. Üzgünüz, kazanamama serisi devam etti. Bu durumu bir an önce tersine çevirmemiz gerekiyor. Bunu da oyuncular yapacak. Daha önce nasıl kazandılarsa üst üste yine aynı şekilde bir yerlerden dönmemiz gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

“HAKEMLE ALAKASI YOK”

Karafırtınalar, Osmanlı Stadı zeminiyle ilgili gelen soruya ise, “Bu maçın ne zeminle ne hakemle ilgisi yok. Sadece istediğimiz oyunu oynayamadık. İki tane cezalı oyuncumuz vardı; Özgür ile İshak onların eksikliğini çektik. İki merkez oyuncumuz üst üste kırmızı kart gördü. Ardından gelen sarı kartlar ve sakatlıklar takımın yükselişini olumsuz etkiledi. Kadro derinliğimiz yok. Çarşamba, pazar maçlar oynadık ve kupada da devam ediyoruz. Bunların hiçbiri bahane olamaz ama kadro derinliğini geliştirme çalışmaları yapacağız. Bu günkü performans bu takımın gerçek performansı değil” şeklinde cevap verdi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.