VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN AİBÜ AÇIKLAMASI

20 Ocak 2019

.....................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, son günlerde Bolu kamuoyunda sıkça konuşulan ‘Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin içinden bazı fakültelerin ayrılarak başka bir üniversite adı altında toplanması’ konusuna, “Ne BAİBÜ’nün bölünmesi söz konusudur ne de zayıflatılması. Enerjimizi, üniversitemizi büyütmeye ve geliştirmeye harcamalıyız” dedi.

Yaptığı basın açıklamasında üniversite ile ilgili yeni müjdeleri de Bolu halkıyla paylaşan Fatih Metin, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Turizm Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi adı altında 3 yeni Fakülte ile bu fakültelere bağlı 6 yeni Bölümün açılmasıyla ilgili sürecin başlatıldığı belirtti.

“ENDİŞEYE KAPILACAK BİRŞEY YOK”

“Son günlerde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yapmış olduğu; “Üniversitemizde yer alan Teknik Branşlardaki Fakültelerin ayrılarak, oluşturulacak yeni bir Teknik Üniversite adı altında toplanması” önerisinin, bazı yanlış anlaşılmalara yol açarak, Bolulu hemşerilerimizde endişeye neden olduğu anlaşılmaktadır. Konunun, muhalefet partileri tarafından başka mecralara çekilmek istenmesi, içinde bulunduğumuz nazik seçim sürecinde istismara açık girişimlerde bulunulması üzerine, konunun muhatapları ile görüştüm.”

“AHMET BAYSAL VE HEMŞERİLERİMİZ MÜSTERİH OLSUNLAR”

“Gerek Ahmet Baysal büyüğümüz gerekse Bolulu Hemşerilerimiz müsterih olsunlar. Ne Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizin bölünmesi söz konusudur, ne de zayıflatılması ile ilgili herhangi bir girişim mevcuttur. İzzet Baysal Vakfı biz Bolulular’ındır. İzzet Baysal Baba’mızın emaneti üniversitemiz, bizim göz bebeğimizdir. 17 yıllık iktidarımızda nasıl üniversitemize destek olup, büyütülmesi ve geliştirilmesi için katkıda bulunduysak, bundan sonra da eğitim ve bilim kalitesinin yükseltilmesi, büyüyüp, geliştirilmesi için katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Biz de görevi devraldığımızda, bu istikamet ve anlayış çerçevesinde görev yapacağız.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.