VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARAFIRTINALAR'IN KARNESİ İYİ

21 Ocak 2019

.....................

Haber: Spor 14

2017-2018 sezonunun 10. haftasında Rize deplasmanı ile göreve gelen ve Osmanlıspor maçı sonrasında yollar ayrılan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, ligde ve kupada 52 kez takımın başında görev yaptı.  

KARNESİ İYİ

42 lig maçında kırmızı beyazlı ekibi yöneten Karafırtınalar bu maçların 24'ünü ekibi ile kazanırken, 10 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. 8 karşılaşmada ise beraberlik ortaya çıkmıştı. 2 Play-Of mücadelesinde Sait Karafırtınalar'lı Boluspor rakibine üstlün kuramadı. Kupada ise 8 maçta Boluspor'un başında yer alan Sait hoca ekibi ile bu maçların 6'sını kazandı 1 maç berabere bitti ve 1 kez de kupada mağlup olmuştu. 

NE OLDUYSA 10. HAFTADAN SONRA OLDU

Geçtiğimiz sezon geneline bakıldığında 10. haftada 9 puanlı Boluspor'u play-of potasına sokan ilk ikiyi kıl payı kaçıran Boluspor'da Sait Karafırtınalar, kariyerinin en iyi sezonlarından birini yaşamış Boluspor'da bu dönemde en iyi puan ortalamasını yakalamıştı.  Bu sezon başı 9 maçta aldığı 7 galibiyet 2 beraberlikle yine müthiş bir grafik yakalayan Boluspor'un başında yer alan Sait hocanın gidişi 10. haftadan sonra oynanan düşüşe bağlı oldu. Gençlerbirliği maçıyla başlayan düşüş her ne kadar Karabükspor maçı ile geçiş dönemi gibi görülse de, Boluspor 9'uncu haftadan sonra ligde adeta kayboldu. Son 9 haftada alınan 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet Sait hoca ile yolların ayrılmasına neden oldu.

1 yorum yapılmış
  • Aydn
    21 Ocak 2019 • 22:13
    En sonunda Sait hoca da taraftarın kandırılmasına dayanamadı. Çünkü her sezon yönetimden aynı yalan 1. Lig falan hikaye ilk yarı süper oynayan Bolu spor 2. Yarı anlamsız şekilde düşüş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.