VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 25 OCAK CUMA

25 Ocak 2019

......................

 

1-Aşağı Baltalı köyü halkından, Osman BOLU’nun eşi, (merhum) Hayyrettin, Nurettin BOLU ve Nadire ÇELİK’in annesi,Ülfet, Rafet,Erol ve Erhan BOLU’nun babaannesi,Yunus, Mehmet ve Oktay ÇELİK’in anneannesi FATMA BOLU Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağı Baltalı köyü camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 11:00’da Köroğlu mahallesi Ataş market önünden araç kaldırılacaktır.

 

2-Tekke ışıklar köyü halkından, devlet hastanesi personeli İbrahim BİLGİ, emekli imam Eyüp BİLGİ,Mehmet BİLGİ, Sevgi ALTINKESEN, Fatma TÜRK ve (merhum) Ahmet BİLGİ’nin babaları,Hatice ÇAM,(merhume) Behiye AKBAŞ ve (merhum) Mehmet BİLGİ’nin kardeşi, Hatice BİLGİ’nin eşi,Tekkeli Ahmet hoca AHMET BİLGİ Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür mahallesi camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Kıbrıscık ilçesi Alan Borucak köyü halkından (merhum) Durmuş BAYRİ’nin oğlu,Ali Rıza BAHŞİ, Fedime ASLAN,(merhum) Mustafa BAYRİ ve Mehmet BAYRİ’nin kardeşi, Aziz BAYRİ’nin amcaoğlu, Bolu esnaflarından elektrikçi Cengiz BAYRİ’nin babası, Büşra, Barış ve Betül’ün dedeleri OSMAN BAYRİ Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Akpınar mahallesi Akman camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Okçular Yenimahalle mahallesi halkından, Mehmet ve İkbal’in oğlu, Mürvet AYDIN’ın oğlu, Sevim BİLEN, Mehmet AYDIN ve Fatma KAHRAMAN’ın babaları,Uğur BİLEN, Hatice AYDIN  ve Uğur KAHRAMA’ın kayınpederi, Osman AYDIN ve Kadriye YILMAZ’ın abileri ALİ AYDIN Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yenimahalle camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Beng
    25 Ocak 2019 • 04:27
    Allah rahmet eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.