VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BİZİM HER HAREKETİMİZ ÖRNEKTİR"

28 Ocak 2019

...........................................

MHP Bolu Belediye Başkan adayı İbrahim Doğan, parti teşkilatıyla birlikte Kamu-Sen Bolu Şubesini ziyaret etti. Erhan Bayram ve yönetimiyle bir araya gelen Doğan, "Yolumuz Cenab-ı Hak yoludur, izimiz Rasulullah izidir bundan taviz vermeden, hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz çalışmaya varız hizmete varız, yeter ki gönüllerimiz bir olsun” dedi.

Haber: Ayşe Songül ERHAN

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgün ve partililerle birlikte Kamu-Sen’i ziyaret etti.

"DOĞAN'IN ADAYLIĞI BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR"

Kamu-Sen Bolu İl Başkanı Erhan Bayram, camia olarak İbrahim Doğan'ı çok sevdiklerini belirterek, “İbrahim hoca şu an Kamu-Sen’de misafir değil, ev sahibi kadim üyemiz, abimiz camiamızın çok sevdiği bir isim. Kendisini çok seviyor ve muhabbet duyuyoruz. Bu vesileyle de çıkmış olduğu Belediye Başkanlığı adaylığı süreci bizleri sevindirdi. Bu süreci en iyi şekilde yöneteceğine şüphemiz yoktur. Kamu-Sen üyesi bir büyüğümüzün Bolu'yu yönetme noktasında bir göreve talip olması bizleri mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.

“HER SIKINTI VE PROBLEMLERİNDE KAMU-SEN’İN YANINDAYIZ”

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, "Burada bulunma amacımız size Belediye Başkan Adayımız İbrahim Doğan Beyefendiyi tanıtmaktı ancak görüyoruz ki siz bizden çok daha iyi tanıyorsunuz. Çünkü sizin camianızın bir temsilcisi, sizlerle beraber yıllarca görev yapmış ve Kamu-Sen’in içinden çıkmış bir Belediye Başkanı adayı. Böyle büyük bir camianın içerisinden böyle kıymetli bir hocanın Bolu Belediye Başkan Adaylığına, Bolu yerel yönetimini yönetmeye talip olması sizler için ve benim için de çok büyük bir onur, bu yüzden ben kendimi şu an burada deplasmanda hissettim” dedi.

“BİZİM HER HAREKETİMİZ BİR ÖRNEKTİR”

Toplantıda en son konuşan İbrahim Doğan ise, “İl Başkanım, Kamu-Sen Başkanım, Ocak Başkanım, il başkan adayları bugün Kamu-Sen’i ziyaret için, sizleri görmek bir olmak adına buradayız. Bir kutlu yola çıktık, nasip oldu.Rabbim herkese nasip etsin, zaten hepimiz her alanda bu görevleri yapıyoruz. Yani evimizde, okulumuzda, çevremizde yapıyoruz. Bizim her hareketimiz her duruşumuz bir örnektir, örnek olmaya çalışıyoruz. Yolumuz Cenab-ı Hak yoludur, izimiz Rasulullah izidir. Bunun için bundan taviz vermeden, bize uygun olan kuruluşlarda çalışarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Onun için de çok tepkiler alıyoruz. Dün burada üyeydik, tepkiler vardı sürgünler vardı sevinçlerimiz üzüntülerimiz vardı ama biz zorun adamıyız. Yani zor bize kolay geliyor. Bu memleket için ne yapılması gerekiyorsa, elimizi gövdemizi taşın altına koyup bu işi yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

  • "BİZİM HER HAREKETİMİZ ÖRNEKTİR"
  • "BİZİM HER HAREKETİMİZ ÖRNEKTİR"
  • "BİZİM HER HAREKETİMİZ ÖRNEKTİR"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.