VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERECEĞİZ"

5 Şubat 2019

......................................

Milliyetçi Hareket Partisi Karacasu Belde Teşkilat binası, düzenlenen törenle açıldı. Törene katılan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz,"Adaletli ve üretken belediyeciliğin nasıl yapıldığını Karacasu halkına göstereceğiz"dedi. 

Açılışa, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, Karacasu MHP Belde Başkanı İsa Bektaş, Karacasu Belde Belediye Başkan Adayı Halit Belen, MHP Bolu İl, İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karacasu Belde Teşkilatı 30 yıl sonra yeniden faaliyete geçti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karacasu’da aday gösteren MHP, belde teşkilatının açılışını yaptı.

 “KARACASU’YU GERİ İSTİYORUZ”

Açılışta ilk konuşmayı Bolu MHP İl Başkanı Cihan Başaran yaptı. Başaran, turizm açısından Karacasu’nun kalkınmaya hazır olduğunu ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu’daki tek kazanımı olan Karacasu beldemizin teşkilat binasının açılışını yaparak, tekrar can vermek, yeniden ayağa kalkış, yeniden bir diriliş yaşamak için Karacasu’dayız. Bugün bizi, hem teşkilatımız, hem de Düzce’miz yalnız bırakmadı. Sayın milletvekilimiz açılışımıza teşrif ettiler. Allah nasip ederse, çok yoğun bir çalışmayla Karacasu beldemizi geri istiyoruz. Çünkü Karacasu beldemiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘üretken belediyecilik’ anlayışıyla kalkınmaya aç, kalkınmaya hazırdır. Karacasu beldemiz, turizm anlamında Bolu’nun göz bebeği olmaya hazır bir yer. Bu yüzden Halit Belen başkan adayımız ile Karacasu’yu geri istiyoruz. Karacasu’yu kazanacağız” diye konuştu.

“BOLU’YU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Cihan Başaran’ın ardından konuşan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Boluluları hemşeri olarak gördüğünü ve Bolu’yu çok önemsediğinin altını çizerek, “Biz, Boluluları hemşerimiz olarak görüyoruz. Bolu’yu çok önemsiyoruz. Bolu’daki Milliyetçi Hareket Partisi potansiyelini biliyoruz ama Bolu’nun içindeki Karacasu ayrı bir değer bizim için. Bu değeri görmezden gelemeyiz. Böyle kutsal bir davanın kutsal mekanını açma şerefi bizlere nail oldu. Bu şerefi tattırdığınız için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“İTTİFAK HASSASİYETİNE DİKKAT ETMELİYİZ”

Yılmaz, ittifak hassasiyetine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, “31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında 30 büyükşehirde ittifak yapıyor. Ancak, diğer 51 vilayetimizde herkes kendi adayını çıkarıyor. Bu doğrultuda, önümüzdeki yerel seçimlere doğru, Cumhur İttifakı hassasiyetlerine dikkat ederek, hizmet yarışı olarak gördüğümüz yerel seçimlerde, inşallah ittifakta olmadığımız belediyeleri MHP adaylarının kazanması için elimizden gelen gayreti terimizin son damlasına kadar akıtarak çalışacağız” şeklinde konuştu.

 “BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERECEĞİZ”

Yılmaz, “belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz” diyerek, “Karacasu, 2014 seçimlerinde Bolu’da kazandığımız tek beldeydi. Ancak, seçtiğimiz belediye başkanı tercihini farklı şekilde kullanarak daha sonra başka bir partiye gitti. Şimdi tekrar Karacasu’da, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne olduğunu göstermek sizlerin ve bizlerin elinde. Bu bölgede, adaletli, hakkaniyetli ve üretken belediyeciliğin nasıl yapıldığını tekrar Karacasu halkına göstermek için menfaat beklemeden ‘şunun adamı, bunun adamı’ demeden bütün vatandaşlarımıza göstereceğiz” diye konuştu.

“PARTİMİZE ÇOK YARAR SAĞLAYACAĞIZ”

Karacasu Belde Belediye Başkan Adayı Halit Belen ise belde teşkilatının Milliyetçi Hareket Partisi’ne çok yarar sağlayacağını ifade ederek, “Bolumuzun incisi, göz bebeği, Karacasu beldemiz için çok anlamlı bir vesile ile bir arada bulunuyoruz. Burada, teşkilatımızın oluşmasına imza atan beldemiz, çok önemli bir ihtiyacı karşılamıştır. Milliyetçi Harekete gönül verenlerin buluşacakları, heyecanları ve fikirlerini paylaşacakları bir mekân partimize kazandırılmıştır. Bu nedenle, siyasi partimize çok önemli yarar sağlayacağımıza inandığımız ve bu mekânın oluşmasında katkıları olan başta Belde Başkanımız İsa Bektaş ve yönetim kuruluna şükranlarımızı sunuyoruz. Daha önce kazandığımız Karacasu’yu tekrar elimize alarak, bu beldemize aynı heyecanı tattırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“BAYRAĞI ONURLU BİR ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIM”

Karacasu MHP Belde Başkanı İsa Bektaş, teşkilat binasının açılışıyla, amcasının bayrağını teslim aldığını vurgulayarak; “Bin bir emekle burayı yaptık, 30 yıldır teşkilat binamız yoktu. Ben bu bayrağı, rahmetli amcam Mehmet Bektaş’tan teslim aldım. 30 yıl önce bu teşkilatın başkanı oydu, rahmetle anıyorum. Bayrağı teslim aldım, bundan sonra da onurlu ve gururlu bir şekilde taşıyacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak. Karacasu’yu tekrar alacağız, buna yürekten inandık. Elimizden gelen her şeyi yapıp, gecemizi gündüzümüze katarak Karacasu’yu tekrar alacağız” dedi.

“SIRA BOLU’YA GELDİ”

Açılışta son  konuşmayı Düzce MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu yaptı. Caboğlu, “Düzce’nin ardından Bolu’dan da milletvekili çıkarmak istediklerini söyleyerek, “Sayın vekilim ve il başkanım konuşurken aklımdan şunlar geçti, paylaşmak istiyorum. Bizim, İstanbul’da bir vekilimiz vardı, ardından Kocaeli, ardından Sakarya ve Düzce oldu. Sıra Bolu’da. Düzce’de bunu nasıl başardık? Önce belde başkanlıklarını aldık. Sonra ilçe ve ardından şuanda da merkezde oldukça iddialı durumdayız. Düzce’de 10’da 10 yapacağız diye söylüyoruz. Aynı şekilde sıra Bolu’da, Allah’ın izniyle Bolu’dan Ankara’ya doğru kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.