VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 23 ŞUBAT CUMARTESİ

23 Şubat 2019

........................

1-Taşoluk köyü halkından Hasan TOSUN’un eşi, Ali İhsan TOSUN ve Numan TOSUN’un anneleri AYŞE TOSUN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşoluk köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Mudurnu ilçesi Keçikıran köyü halkından Arif, Veysel GÖKÇEOĞLU ve Fatma EMRE’nin babası, Ekrem EMRE’nin kayınpederi, Abdullah,Muhammet,Mahmut,Emrah ve ELİF’in dedeleri HÜSEYİN GÖKÇEOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Keçikıran köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kalıcı Konutlar mahallesi halkından sanayi eşraflarından (Merhum) İrfan AKBAY’ın eşi, Sabahat ÖZCAN ve Sabahattin AKBAY’ın anneleri, Metin ÖZCAN ve Habibe AKBAY’ın kayınvalidesi,Meral,Merve ve Murat’ın anneannesi, Hümeyra ve Alaaddin’in babaannesi ŞERİF AKBAY Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Merkez caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık ilçesi Alanhimmetler köyü halkından Mehmet Hulusi AKI’nın eşi,Mukaddes TOPAÇ,Safiye DEMİRCAN,Melahat KILIÇARSLAN’ın anneleri,Hasan ŞAHİN, Emine ŞAHİN, Hatice KESKİN ve Hanife TOPAÇ’ın kardeşi, Necdet TOPAÇ, Tevfik DEMİRCAN ve Zekayi KILIÇARSLAN’ın kayınvalidesi, Hediye, Safiye, Ali, Mutlu, Mehmet, Merve ve Emre’nin anneanneleri HAVVA AKI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Alanhimmetler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.