VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DANSÖZLERE PARA TAKAN KOCASINI BIÇAKLADI

27 Şubat 2019

............................

Bolu'da Abant yolunda içkili bir restoranda dansözlere para takıp, şampanya patlattığını iddia ettiği eşi 38 yaşındaki Fuat Cenikli'yi meyve bıçağıyla ağır yaraladıktan sonra 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan 35 yaşındaki Rukiye Cenikli 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. İşte mahkemede yaşanan ilginç ifadeler...

Olay, geçen Ekim ayında Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bir restoranda meydana geldi. Boşanma aşamasında olduğu 3 çocuğunun babası Fuat Cenikli'nin içkili bir restoranda dansözlere para taktığını öğrenen Rukiye Cenikli restorana giderek eşini meyve bıçağıyla karnından yaraladı. Ağır yaralanan Fuat Cenikli tedavi sürecinin ardından taburcu olurken, Rukiye Cenikli de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından Fuat Cenikli eşinden şikayetçi olmadı. Rukiye Cenikli hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bolu 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada tutuklu sanık Rukiye Cenikli hakim karşısına çıktı. Davaya ayrıca Fuat Cenikli ve tarafların yakınları da katıldı. 

KADIN KENDİNİ SAVUNDU

Mahkemede savunma yapan Rukiye Cenikli, tutuklandıktan sonra eşiyle boşanma işlemlerinin tamamlandığını belirterek, "Kocamın alkol problemi vardı. Benimle ve 3 çocuğuyla hiç ilgilemiyordu. Hatta evliyken kendisine nafaka davası bile açtım. Ama bir kuruş bile nafaka ödemedi. Sürekli olarak bana içkiyi bırakacağım, seninle yeniden evleneceğimiz diye sözler veriyordu. Hiçbir sözünü tutmadı." dedi. 

"GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA DANSÖZLERE PARA TAKTI, DANSÖZLERE ŞAMPANYA PATLATIYORDU" 
Rukiye Cenikli, olay günü eşinin içkili bir restoranda dansözlerle eğlendiğini duyduktan sonra kendisinin de oraya gittiğini ifade ederek yaşananları şöyle anlattı: "Olay günü Canan isimli bir arkadaşım, boşanma aşamasında olan kocamın Abant yolu üzerinde bir içkili mekanda içki içtiğini, dansözlerin göğüslerine para taktığını ve onlarla müzik eşliğinde oynadığını bana bildirince ben de hemen o mekana gittim. Canan arkadaşımın masasına oturup ben de alkol almaya başladım. Kocam benim gözümün önünde dansözlerin göğüslere, gözlerime baka baka para takıp onlarla oyun oynamaya başladı. Tek amacım ona suçüstü yapmaktı. Hatta bunlarla yetinmeyip, dansözlere şampanyalar patlatıyordu. Çocuklarımın ve benim rızkımızı onlarla paylaşıyordu. Sonra yanıma gelip bana küfürler etti. Mekanda ağız kavgası yaptıktan sonra birlikte dışarıya çıktık. Bu sırada bir masadan bıçak mı yoksa çatal mı? Nedir bilmiyorum elime aldım. Mekan dışında da tartıştık. O anda gözüm döndü. Kendimi kaybettim ve rastgele elimdeki karnına doğru savurdum. Kesinlikle amacım öldürmek değildi. Öldürecek olsam, her gece sarhoş gelip sızan bu kişiyi, evde bulunan iki adet silahla öldürürdüm." 

"DELİ GİBİ SEVİYORUM" 
Duruşmada ifade veren Fuat Cenikli ise eski eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, "Olaylar karımın dediği gibi oldu. Benim amacım o gece onu kıskandırmaktı. Evet gözlerinin içine baka baka dansözlerin göğüslerine para takıp, şampanyalar patlattım. Beni öldürme amacının olduğunu sanmıyorum. Ben onu kıskandırmak istedim ve başardım da. Fakat karım tarafından bıçaklandım. Kendisini affediyorum. Yaklaşık 4 aydır cezaevinde. Ben ve çocuklarımın ona çok ihtiyacı var. Şayet tahliye edilirse söz veriyorum içkiyi bırakıp, kendisiyle yeniden evleneceğim. Karımı deliler gibi çok seviyorum. Onun cezaevinde, benim ise serbest olmam bana çok dokunuyor. Alkol düşkünlüğüm var ama bunu sadece kafa dağıtmak için yapıyordum. Karım beni öldürmek isteseydi, evde sızıp kaldığımda boğamızı kesebilirdi. Bunu yapmadı." diyerek karısını savundu. Mahkeme heyeti öldürme kastının bulunmadığına kanaat getirdiği tutuklu sanık Rukiye Cenikli'nin tahliyesine karar verdi. Tahliye kararının ardından Fuat Cenikli, "Karıcığım seni çok seviyorum. Söz veriyorum sana senin isteğin gibi bir koca olacağım." dedi.

MAHKEME BAŞKANI KIZDI

Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Bir daha karşımıza bu şekilde çıkmayın. Kendinize çeki düzen verip, güzel bir aile kurup hayatınızı idame ettirin ve efendi olun." tavsiyesinde bulundu. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. 

ESKİ EŞİNİ DE BIÇAKLAMIŞ 
Öte yandan Rukiye Cenikli'nin 10 yıl önce evlendiği 1 çocuğunun babası ilk eşini de bıçakla yaraladığı öğrenildi. Rukiye Cenikli'nin ayrıca ikinci eşi olan Fuat Cenikli'yi de yumruklayarak dövdüğü ve her iki suçtan da toplamda 1 yıl 6 ay ceza aldığı da öğrenildi.

 

  • DANSÖZLERE PARA TAKAN KOCASINI BIÇAKLADI
  • DANSÖZLERE PARA TAKAN KOCASINI BIÇAKLADI
  • DANSÖZLERE PARA TAKAN KOCASINI BIÇAKLADI
1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    27 Şubat 2019 • 05:51
    Ne erkek erkek gibi ne kadın kadın gibi. Olan cocuklara olacak sonra bunlar gıbı cocuklar olunca yeni nesil bozuk.ulan ayyaş sen karını pavyonda mı kıskandırıyon pda genelevde kıskandırsın o zaman malmısınız mk diğeri hep bok eskı kocayı bıcakla yenıyo bıcakla sonra bana sahıp cıkmıyo senın sahıp olunacak yanın yokkı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.