VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

27 Şubat 2019

.......................

Bolu'da, D-100 yolunda sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen cipin, kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 21.00 sıralarında D-100 karayolunun Gölköy Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bolu yönüne seyir halinde olan Serkan Yazıcı idaresindeki 16 NDV 50 plakalı cip, üniversite yoluna gitmek için kırmızı ışıklarda bekleyen İsmail Arıkan yönetimindeki 14 EL 688 plakalı hafif ticari araç ile E. İ.'nin kullandığı 14 GF 490 plakalı otomobile çarptı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte İsmail Arıkan'ın kullandığı hafif ticari araçta bulunan Aynur Arıkan yaralandı. 

YARALILARIN DURUMLARI İYİ
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ALKOLLÜ OLDUĞU İFADE EDİLDİ
Bu arada kazaya neden olan sürücü Serkan Yazıcı'nın alkollü olduğu öğrenilirken, görgü tanıkları da Serkan Yazıcı'nın kullandığı cipin yaklaşık 1 kilometre boyunca bariyerlere çarparak yolda zikzak çizdiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI
  • ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI
  • ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI
2 yorum yapılmış
  • Yuksel14
    2 Mart 2019 • 11:35
    Bu kadar olur insan ışıklarda durmaya korkuyor.son sürat geçiyorlar ışıklarda...çezaların ağırlaşması lazım.her ışıkta camara olması lazım ve çezaların ehliyet iptali ve habis cezasına kadar gitmeli....
  • EmruhAtalay
    5 Mart 2019 • 00:47
    Ya kardeşim içmeyin, içiyorsanız araç kullanmayın. Vesselam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.