VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM SORUNU

28 Şubat 2019

.........................

 

Bolu Dağı'nın D-100 ve TEM yolları geçişlerinde etkili olan kar yağışı ulaşımı yavaşlattı. D-100 yolunun Düzce Kaynaşlı mevkiinden TIR'ların Bolu yönüne geçişine izin verilmiyor.

Dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı bu sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Kar yağışı nedeniyle D-100 yolunun Bolu Dağı geçişinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Bölgede kar yağışı en fazla Bolu Dağı geçişinde bulunan Karanlıkdere, Bakacak, Kaynaşlı, Seymenler mevkiilerinde etkili oldu.

 Polis ekipleri, Bolu Dağı'nın Düzce Kaynaşlı kesiminden Bolu yönüne doğru TIR'ların yolu kayarak kapatmaması için geçişlerine izin vermiyor. Yoldan kamyon, otobüs ve tanker gibi diğer ağır tonajlı araçların geçişlerine izin veriliyor. Bölgede görevli polis ekipleri sürücüleri kurallara uymaları yönünde uyarıyor. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde de kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşansa da karayolları ekiplerinin çalışmalarıyla yolun beyaza bürünmesi önleniyor.

  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM SORUNU
  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM SORUNU
  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM SORUNU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.