VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YURTTAN KAÇTILAR, ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR

28 Şubat 2019

.........................

Karabük'te kaldıkları yetiştirme yurdundan 23 gün önce kaçan, 15 ve 16 yaşlarındaki 3 kızdan 2'si kuaföre gittikten sonra para ödemeyince şikayet üzerine Bolu'da polis tarafından yakalandı. Kentteki 6 farklı kuaföre gidip saç ve makyaj yaptıran kızlar kelepçelenerek Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.  


Karabük’te yetiştirme yurdunda kalan Ç.M. (15), İ.B.S. (15) ve A.T.S. (16), 23 gün önce kaldıkları yurttan kaçtı. Bolu'ya geldiği öğrenilen 3 kız, kentteki 6 kuaföre gidip saçlarını ve makyajlarını yaptırdıktan sonra para vermeden kaçtı. Kuaförlerin ihbarı üzerine polis 3 kızın kimliklerini belirleyip bulunmaları için çalışma başlattı. Kızlar saat 16.00 sıralarında da Cumhuriyer Caddesi'nde bir kadın kuaförüne gidip saçlarını ve makyajlarını yaptırdı. Daha sonra kızlar para vermeden kuaförden kaçtı. Durum polise haber verildi. Polis yaklaşık 500 metre boyunca yaya şekilde kovaladığı kızlardan Ç.M. ve İ.B.S.'yi havaya ateş ederek durdurdu. A.T.S. ise kaçtı. Kelepçe takılan 2 kız, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • YURTTAN KAÇTILAR, ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR
  • YURTTAN KAÇTILAR, ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR
  • YURTTAN KAÇTILAR, ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR
2 yorum yapılmış
  • sim
    1 Mart 2019 • 01:21
    Cok iyi bir haberdi cok bilgilendim tesekkur ederim
  • Yuksel14
    2 Mart 2019 • 11:14
    Öyle demeyelim.yazıktır.günahtır....kimsesiz büyümüşler sayıp çıkalım.kız çocuğu kötü yollara düşmesinler..etrafta çakal ve kurtlar.dolu..çiğ çiğ yerler valla..aile ortamı olmayan çocukların.psikolojisi bozuk oluyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.