VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ KADINLAR DURMAK BİLMİYOR

1 Mart 2019

.........................

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanu Özcan'ın en büyük destekçisi partinin emektar kadınları. CHP Kadın Kolları sabahın erken saatleriyle birlikte yollara düşüyor. . CHP İl Kadın Kolları Başkan Zuhal Toker Işın, "Gördüğümüz sıcak ilgi bizlere doping oluyor. Biz güvendik, inandık, bu seçimi kazanacağız" dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sahada hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Kadın Kolları üyeleri çalmadık kapı bırakmıyor. CHP İl Kadın Kolları Başkan Zuhal Toker Işın ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin öncülüğünde Ekim ayından itibaren çalışmalarına başlayan CHP İl Kadın Kolları Üyeleri bugüne kadar Çıkınlar, Kültür, Sümer, Tepecik Mahallelerinde çalışmalar yaptıklarını söylediler.

"HALKIMIZI DİNLİYORUZ"
Özverili bir şekilde her zaman sahada olduklarını ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada,  “Dört haftadır Sağlık Mahallesindeyiz. Halkımızı dinliyoruz, onların sesi olup sorunlarını, isteklerini Belediye Başkan Adayımız Tanju Özcan beye iletiyoruz. Böylece mahallelerin sorunlarını önceden tespit etmiş oluyoruz” dedi.

“BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
“Ekip olarak son derece verimli bir çalışma yapıyoruz” diyen Işın ayrıca, kadın gücü olmadan başarının elde edilemeyeceğini belirterek, “Bizlerle çalışmak isteyen tüm gönüllüleri aramızda görmekten mutlu oluruz. Çıkınlar, Kültür, Sümer, Tepecik Mahallelerinde çalmadık kapı bırakmadık ve diğer mahallelerde de yerel seçim ziyaretlerimize devam edeceğiz. Gördüğümüz sıcak ilgi bizlere doping oluyor. Biz güvendik, inandık, bu seçimi kazanacağız” diye konuştu.

  • CHP'Lİ KADINLAR DURMAK BİLMİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR DURMAK BİLMİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR DURMAK BİLMİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR DURMAK BİLMİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.