VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİCDANSIZ ŞEREFSİZ...

1 Mart 2019

.....................

Bolu'da 80 yaşındaki kadını, kendisini polis olarak tanıtarak dolandırmak isterken yakalandığı belirtilen şüpheli tutuklandı. H.İ isimli jadın kendisine söylenen şekilde bankada bulunan 200 bin lirasını çekti ve işte sonrasında yaşananlar...

Edinilen bilgiye göre, Beşkavaklar Mahallesi'nde yaşayan yaşlı komşusunun sürekli telefonla konuştuğunu gören kişi durumdan şüphelenerek polis ekiplerine bilgi verdi.

200 BİN TL PARAYI VERİYORDU
Yapılan ihbar doğrultusunda 80 yaşındaki H.İ'yi takibe alan polis ekipleri, yaşlı kadın ile irtibata geçerek durumu anlattı. Kendisine telefonla verilen tüm talimatlara uymasını isteyen ekipler, H.İ'yi kendisine söylenen şekilde bankada bulunan 200 bin lirasını çekerken ve bu parayı evin yakınındaki yere götürürken takip etti.

TUTUKLANDI
Yaşlı kadının parayı kendisini bekleyen kişiye verdiği esnada operasyonu başlatan polis ekipleri, T.Ö'yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ö. savcılık sorgusunun ardından çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Şüphelinin, aradığı yaşlı kadına kendisini polis olarak tanıttığı ve banka hesaplarında bulunan 200 bin lirasına PKK ve FETÖ'nün el koyduğunu, bu durumdan kurtulmak için bankada bulunan parayı çekerek kendisine teslim edilmesini söylediği öğrenildi. 

  • VİCDANSIZ ŞEREFSİZ...
  • VİCDANSIZ ŞEREFSİZ...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.