VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN CHP'YE SERT SÖZLER

1 Mart 2019

......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Cumhur İttifakı’nın birlik, beraberliği temsil ettiğini söyleyerek, “PKK-CHP ittifakına karşı AK Parti-MHP ittifakı. O bölücülere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

AK Parti ve MHP tarafından kurulan ‘Cumhur İttifakı’, seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, çalışmalarında Cumhur İttifakı’nın önemini anlatıyor ve ortak adayları olan Fatih Metin’e destek istiyor. 
 

“ESNAFLAR HDP İLE İTTİFAK’TAN RAHATSIZ”
Fatih Metin ile lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan, Aktaş Mahallesi esnafıyla buluştuğu esnaf ziyaretinde,  bazı esnafların PKK’nın siyasi kolu HDP’nin de ortağı olduğu Millet İttifakı’na tavır aldığını söyledi.

“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN EL ELE, KOL KOLA, GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ”
MHP’li İbrahim Doğan, bunun üzerine Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için kurulduğunu söyleyerek, “Ülkemizde 1 yaşını geçmekte olan Cumhur İttifakı her geçen gün daha da güçlenmekte. Biz büyük bir hırsla çalışıyoruz. Azimliyiz. İki liderimizin bir araya gelmesi ile ülkemizin bekası için el ele, kol kola, gönül gönüle çalışıyoruz. Cumhur İttifakı, ilelebet devam edecek bir ortaklıktır.” dedi.

“GÜZEL GÜNLERİ FATİH METİN İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Doğan, esnaflar aracılığıyla Bolu halkına da seslenerek, “Buradan sadece Bolu’da değil, bütün seçmenlere seslenmek istiyorum: Halkımıza güzel günler göstermek istiyoruz. Bunu da Bolumuzda Fatih Metin ile birlikte gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ile birlikte, bütün STK’larımızla birlikte başaracağız. Arzu edilen, önemli projelerimiz var. Bunların da yerleri, kaynağı ve vizyonu bellidir. İnşallah Bolu halkı Cumhur İttifakı sayesinde bu projelere kavuşacak” diye konuştu.

FATİH METİN: “VATANDAŞIMIZ CUMHUR İTTİFAKI’NDAN MEMNUN”
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin de esnaflara duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hocamla beraber yola devam. İnşallah kuvvetli bir şekilde AK Parti-MHP İttifakı tabanda da tavanda da her yerde güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Zaten sahada da bunun karşılığını alıyoruz. Vatandaşımız bu memnuniyeti bize ifade ediyor.” dedi.

İBRAHİM DOĞAN; “CUMHUR İTTİFAKI BİRLİĞİ BERABERLİĞİ TEMSİL EDİYOR”
“Cumhur İttifakı birliği beraberliği temsil ediyor” diyen Metin, Millet İttifakı’nı da eleştirerek, “PKK-CHP ittifakına karşı AK Parti-MHP ittifakı. İnşallah biz de sizi mahcup etmeyeceğiz. O bölücülere fırsat vermeyeceğiz inşallah.” ifadesini kullandı.

Metin, daha sonra esnaflara turuncu atkı takıp sıfır atık kampanyası çerçevesinde yeşeren kalem armağan etti.

  • FATİH METİN'DEN CHP'YE SERT SÖZLER
  • FATİH METİN'DEN CHP'YE SERT SÖZLER
  • FATİH METİN'DEN CHP'YE SERT SÖZLER
6 yorum yapılmış
  • Vatandas
    1 Mart 2019 • 09:07
    HDP ile zamanında köşe bucak gizli saklı görüşmeler ve anlaşmalar yapan, sırrı Süreyya in deyimi ile konuşulanları burada aciklarsam sokağa çıkamazsiniz dediği bir partinin mensubunun bu cümleleri kurmasına ne denir? millet o kadar da koyun değil sayın aday. birçok insan sizi destekliyor olabilir ama inanın sizi destekleyen bir kısım dahil sizlerden nefret eder hale geldi. farkında değilsiniz. söylemleriniz insanları bıktırdı.
  • GYNKL
    1 Mart 2019 • 09:28
    Elinizde belge var mı ittifak yapıldığına dair çamur at izi kalsın siyaseti. Nitekim o malum siyasi partinin iki tane adayı var Bolu’da..
  • cahil
    1 Mart 2019 • 10:23
    butun medyalar yazdi hdp boluda aday cikardi diye sen halen chp hdp el ele diyosun e pes be haburda pkklilarla kol kola giren kimdi ? cahilligin bu kadari pes yani...
  • Birazinsaf
    1 Mart 2019 • 20:57
    İnsan her aklına geleni söylememeli hele de siyasetçiler gibi sorumluluk gerektiren işler yapıyor ve halkla diyalog kuruyorsa ağzından çıkanı bir defa değil on defa düşünüp söylemeli. Haberde geçen söylemle ilgili bir belge, bilgi varsa söyleyen kamuoyu ile paylaşmalıdır. Yok eğer oy almak için böyle bir iddia ortaya atılıyor ve içi doldurulamıyorsa bu iddia edeni müfteri yapar. Müfteri ise Hak katında zelil halk nazarında rezildir. Koca koca adamlar bu rezilli
  • Vatansever
    3 Mart 2019 • 22:48
    Ülkeye girişi yasak olan Şivan perverle meğri meğri söyleyen de chp, Açılım sürecinde bizi kandırdılar diyende chp, Teröristleri çiçeklerle karşılayan da chp, Pyd örgütüne lahmacun ısmarlayarak sınır kapılarını açanda chp, TÜRKLÜK ırkçılık diyende chp... Nedense 17 yıldır Kandırılmayan tek parti Akp.
  • karadereli
    4 Mart 2019 • 01:09
    Cumhur ittifakı kesinlikle kazanır.İttifakla beraber oylan yükselişe geçti
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.