VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHUR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

7 Mart 2019

......................

Ülkücü-Milliyetçi camia, Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın düzenlediği “Cumhur İttifakı Zafere Doğru” gecesinde buluştu. Ülkücüler, “Bozkurt Fatih” ve “Dik dur eğilme, Bozkurtlar seninle” sloganları atarken, Metin ve lehine adaylıktan çekilen MHP’li Doğan, Bozkurt ve Rabia işaretleri ile ülkücüleri selamladı.

Cumhur İttifakı’na şartsız destek veren Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı dün gece “Cumhur İttifakı Zafere Doğru” gecesi düzenlendi. Termal Otelde düzenlenen geceye AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü, MHP Genel Merkez MYK üyeleri Ahmet Yılmazer ile Bahadır Alperen, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ile MHP’ye gönül veren yaklaşık bin 100 kişi katıldı. Çok sayıda kişi de salonda yer olmadığı için ayakta bekledi.

METİN VE DOĞAN SALONA BİRLİKTE GİRDİ

Büyük coşkuya sahne olan gecede Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin, salona lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan ile birlikte girdi. Sloganlar eşliğine ülkücüleri ve ailelerini selamlayan Metin ve Doğan,  ardından tüm masaları tek tek dolaştı.

Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi.

AKGÜL: “CUMHUR İTTİFAKI’NIN TOKADINI 31MART’TA GÖRECEKLER”

Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi. Akgül, ülkücü camianın oylarının devşirmek istendiğine dikkat çekerek, “Kirli pazarlıklarıyla, alçak projeleriyle, milletin yüce ismini kullanan, PKK ve FETÖ sevici siyasiler seçim çalışmalarında Türk milletinin rahmani duygularıyla oynayarak milliyetçi kesimin kendilerini destekleyeceklerini, Ülkücü hareketin oylarının CHP’ye kayacağını sananlar var.

 Yine Bolu’da kendi sempatisiyle ülkücü-milliyetçi hareketin oylarını devşirdiğini düşünenler var. Bu şahsiyet bu akşam sizin sayenizde bunun hayal olduğunu görüp anlayacaktır. Bizim davamız şehitlerin davasıdır. Ülkücüler, ellerinde ülkücü şehitlerimizin, güvenlik güçlerimizin kanı olanlara, alkol masalarında pazarlık yapanlara Cumhur İttifakı’nın tokadını 31 Mart’ta atacak ve Fatih Metin beyi o koltuğa oturtarak göstereceklerdir” dedi.

“CHP’YE, FETÖ, PKK HER TÜRLÜ HAİN OLUŞUMA CEVAP VERECEK MİYİZ?”

Akgül, daha sonra salondakilere dönerek, “Milliyetçi, Ülkücü hareketin yiğit neferlerine buradan soruyorum; 31 Martta CHP’ye, FETÖ, PKK her türlü hain oluşuma cevap verecek miyiz?” diye sordu. Salondakiler ise hep bir ağızdan ‘evet’ cevabı verdi.

METİN: “BU AKŞAM BURADA 31 MART GECESİNİN ZAFERİNİ GÖRÜYORUM”

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Doğanay’ın ardından kürsüye çıktı. Bozkurtların “Bozkurt Fatih” ve “Dik dur eğilme Bozkurtlar seninle” sloganları ve coşkulu sevgi gösterileri altında sözlerine başlayan Metin, salonun inanmışlığına dikkat çekerek, “Bu akşam burada 31 Mart gecesinin zaferini görüyorum. Bu akşam burada Cumhur İttifakı’yla beraber Fatih Metin’in şahsında AK Parti iktidarını, Milliyetçi Hareket’in iktidarını görüyorum” dedi.

“ASENALAR, ÜLKÜCÜ GENÇLİK OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

Sloganlardan dolayı konuşmasına sık sık ara veren Metin, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ün şahsında tüm ülkücü camiaya teşekkür ederek, “Allah’ın izniyle bizim arkamızda Asenalar, ülkücü gençlik olduktan sonra sırtımız yere gelmez.” diye konuştu.

  • CUMHUR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
  • CUMHUR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
  • CUMHUR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
  • CUMHUR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
2 yorum yapılmış
  • bozkurt
    7 Mart 2019 • 15:27
    eyyyy sandık sen nelere kadirsin...dur bakalım daha neler görecez..
  • Mehmet
    8 Mart 2019 • 23:23
    Ülkücülük Milliyetcilik nereye vardı? nasıl bir koltuk sevdasıdır ? Anlaya bilen beri gelsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.