VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN SOYLU'YA BÜYÜK DESTEK

9 Mart 2019

................................

Miting için Bolu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ülkücülerden büyük destek gördü. Miting alanını dolduran ülkücüler, “Bozkurt Süleyman” diye slogan attılar.

Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin’in seçim kampanyasına destek vermek için Bolu’ya gelerek miting düzenleyen İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Ülkücüler büyük destek gösterdi.

MİTİNG ALANINI DOLDURDULAR

Miting alanını dolduran Ülkücü gençler Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül önderliğinde alanda Ülkü Ocakları bayrağı açarak Bakan Soylu’yu karşıladılar. Miting sırasında Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkücüler adına bir konuşma yaparak Bakan Soylu’ya hoş geldin dedi.

31 Mart seçimlerinde Fatih Metin lehine adaylıktan çekilen ve Cumhur İttifakının oluşmasına destek olan İbrahim Doğan’da Bakan Soylu’yu karşılayanlar arasında yer aldı. Ülkücülerin verdiği destek karşısında Bakan Soylu’da mutluluğunu dile getirerek ülkücü gençleri selamladı.

  • ÜLKÜCÜLERDEN SOYLU'YA BÜYÜK DESTEK
  • ÜLKÜCÜLERDEN SOYLU'YA BÜYÜK DESTEK
3 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    9 Mart 2019 • 19:20
    Sadece diğer partiler değil.mhp de yıllardır.iktidar yüzü göremedi.en azından. Yanaşma oldu.adam yerine geçti.yoksa eriyecek.
  • Yuksel14
    9 Mart 2019 • 19:29
    ALLAH rahmet eylesin.adam gibi liderdi.TÜRKEŞ bırak birleşmeyi bir kükredimi sözünden dönmezdi.kurt işaretide onun simgesiydi o çünkü kurt gibi tipi kurt gibide kükremesi vardı..bahçeli koltuk sevdalısı bir piyondur..gerçek ülkücülüğü bitiriyor...
  • karalok
    9 Mart 2019 • 22:31
    Türklük ile hesabı olanlarla bir ve beraber olanlar,Mankurt nedir bilir misiniz?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.