VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 16 MART CUMARTESİ

16 Mart 2019

......................

1-Yeniçaydurt köyü halkından, (merhum) Muhtar Selahattin ŞEREMET’in eşi, Selami, Osman ŞEREMET, Sabriye NAR, Fatma ÖZDEMİR, Safiye YAVUZ ve Semiha YAMANTÜRK’ün anneleri, hacı ŞERİFE ŞEREMET Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniçaydurt köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Rüzgarlar köyü halkından, (merhum) Bayram ve Şerife AFACAN’ın oğlu, Nurten RÜZKAR’ın eşi, Fatih, Yunus RÜZKAR ve Zeynep ADIYAMAN’ın babaları, Cihat ADIYAMAN, Zeynep ve Seda RÜZKAR’ın kayınpederi, (merhum) Selami, Sami, Kemal AFACAN, Huri, Hatice YILMAZ ve Şerife ESKİOĞLU’nun abisi, Ali ve Bülent AKMAN’ın eniştesi, Köroğlu Birlik minibüs esnaflarından KADİR RÜZKAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Rüzgarlar köyü Orta Mahalle caminde kılınacak öğle cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Yukarıçamlı köyü halkından, (merhum) Selehattin ve Refika KARAMAN’ın oğlu, Ayşe KARAMAN’ın eşi, Hüseyin ve Ergin KARAMAN’ın babaları, Nazif KARAMAN ve Huri ÖZKÖK’ün kardeşi HASAN KARAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarıçamlı köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Seben ilçesi Kozyaka köyü halkından, (merhum) Abdullah ve Hatice TÜRKCAN’ın kızı, Yenigeçitveren köyü halkından (merhum) Selahattin ÖZDEMİR’in eşi, Vildan ve Gülden CURAOĞLU’nun anneleri, Cumhur ve İlyas CURAOĞLU’nun kayınvalidesi GÜLİZAR ÖZDEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yenigecitveren köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.