VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN 15 TEMMUZ VURGUSU

18 Mart 2019

.........................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ümit, "15 Temmuz’da vatanımızı koruma ve bağımsızlığımıza sahip çıkma konusundaki kararlılığını ve  “Çanakkale Ruhu”nun asla yok olmayacağını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir" ifadelerini kullandı. 

Vali Ahmet Ümit’in 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 104’üncü yılı nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Çanakkale, canlarını hiçe sayarak ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten, kahraman gazilerimizin ve aziz Şehitlerimizin şahs-ı manevilerinde yüce milletimizin, vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği gündür. Ama ne yazık ki, karşımızdaki emperyalistler her yenilgiden sonra toparlanıp tekrar tekrar ve daha sinsice planlarla milletimize karşı taarruza geçmektedirler" dedi.  

15 TEMMUZ VURGUSU
"Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi, o zamanın emperyalist haçlılarının bakiyeleri olan bu günün post Siyo-Haçlıları, yine kendilerinin organize ettikleri ve yerli, yabancı işbirlikçi hainlerle birlikte tüm güçleriyle ülkemize, milletimize, bağımsızlığımıza kastettikleri 15 Temmuz gecesi de milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kalmışlardır. Bu vesileyle milletimiz kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz’da vatanımızı koruma ve bağımsızlığımıza sahip çıkma konusundaki kararlılığını ve  “Çanakkale Ruhu”nun asla yok olmayacağını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir." 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.