VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

19 Mart 2019

................................

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle Göynük'te anma günü programı düzenlendi. İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Kemal Kazan ve protokol üyeleri şehit Ziya Sarpkaya’nın kabrine ziyaret gerçekleştirdi.

Atatürk Anıtında saat 10.00’da düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör Belediye Başkanı Kemal Kazan, kurum amirleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı.

Programa İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanı Kemal Kazan tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla Anıt Parktaki Program sona erdi.

Anma günü programı Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrenciler tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi ve okunan şiirlerin ardından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü nedeniyle ilçe okullarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.  İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Kemal Kazan ve protokol üyeleri şehit Ziya Sarpkaya’nın kabrine gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından anma günü programı sona erdi.

  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
  • ZAFER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.