VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN O REKLAMA TEPKİ...

22 Mart 2019

.................

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç’ın hazırlattığı videolu tanıtıma tepki gösterdi. Akgül, "Vitamin eksikliğin var’ , ‘Sende duruş bozukluğu var, şu elini vicdanına koy’ ifadelerini kullanarak Bolulu hemşerilerimize hem vitaminsiz hem de omurgasız denmek suretiyle hakaret edilmiştir” dedi.

Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç’ın videoda maksadını aştığını ifade eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “Malumunuz ülkemizin en önemli gündemini 31 Mart yerel seçimleri oluşturmaktadır. Haklı olarak birçok adayda kendini ön plana çıkarabilmek adına sosyal medya çalışmaları, görsel tasarımlar ve profesyonel olarak hazırlattırılan kısa video mesajları ile seçmen kitlesine ulaşmaya çalışmaktadır. Lakin son olarak ilimizde seçim çalışmaları yapmakta olan Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç seçim propagandası yapmak amacıyla hazırlattığı kısa video tanıtım filminde haddini ve maksadını aşmıştır. Yayınlanan Sosyal Medya videosunda Bolu’nun sorunlarına değinilmiş, ancak Bolu halkı olarak lanse edilen figürana yönelik ‘’Vitamin eksikliğin var’’ , ‘’Sende duruş bozukluğu var, şu elini vicdanına koy‘’ ifadelerini kullanarak Bolulu hemşerilerimize hem vitaminsiz hem de omurgasız denmek suretiyle hakaret edilmiştir" dedi. 

"İFADELER RAHATSIZLIK VERİCİDİR"
"Evet,Birçok vatandaşımız da yayınlanan video filmini izleyerek gülmüş, ilimizin kısmen de olsa sıkıntılarının dile getirilmesinden memnuniyet duymuştur. Ancak videonun son kısımlarında bugüne kadar Saadet Partisine oy vermemiş olan Bolulu diğer seçmenlere yönelik yukarıda bahsettiğimiz ifadeler vatandaşlarımızın rahatsızlık duymasına neden olmuştur."
 

"AMACINI VE HADDİNİ AŞAN REKLAM"
"Bolulu hemşerilerimizin çok şükür adam gibi bir duruşu, Köroğlu gibi yiğitliği vardır. Özellikle Güneydoğuda Belediye Meclis Üyeleri listelerine eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’den isim yazanlardan Boluluların öğreneceği bir duruş yoktur. Amacını ve haddini aşan bu tanıtım ve reklam videosu sebebiyle Saadet Partisi Bolu Teşkilatlarını ve Adayını Bolu halkından özür ve af dilemeye davet ediyoruz."

"CUMHUR İTTİFAKININ NE KADAR DURUŞLU OLDUĞU"
İnanıyoruz ki; Bolulu seçmenimiz 31 Mart akşamı terör örgütlerinin siyasi yapılanmalarıyla açık-kapalı ittifak halinde olanlara Köroğlu’nun torunları olarak, Cumhur İttifakının ne kadar duruşlu ve vitaminli olduğunu sizlere ve yandaşlarınıza şiddetle hatırlatacaktır.”

2 yorum yapılmış
  • Saadetli
    22 Mart 2019 • 11:19
    Sayın başkan caddedeki suriyeli lerede SERT bir tepki verseniz keşke...
  • 26 Mart 2019 • 01:35
    saadetli çok şey istediniz başkandan.. önce kocaman başkanlarından bu konuda direktif almalılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.