VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA

23 Mart 2019

...............................

 Cumhur İttifakı'nın AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e destek için kente gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, "Zillet ittifakının kime hizmet ettiği ya da kime edeceği hiç belli değil. Ne yani, zillet ittifakını alıp şaha mı kaldıracağız, asla." dedi. 

Yerlikaya, AK Parti İl Başkanlığınca Kürkçüler Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, ömrünün 20 seneye yakın süresini Bolu'da, yılda en az 3-4 defa kamp yaparak geçirdiğini anlattı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ BOLU’YU FATİH METİN’E EMANET ETTİ”


Yerlikaya, "Fatih kardeşimizle beraber uzun yıllar milletvekilliği yaptık, birlikte hizmet ettik. Aynı zamanda bakan yardımcılığı yaptık. Cumhurbaşkanımız da Bolu'yu kardeşimize emanet etti." diye konuştu. 
Bu seçimin sadece belediye seçimi olmadığını vurgulayan Yerlikaya, şöyle devam etti, "31 Mart seçimleri, sadece Fatih kardeşimize atılmış bir seçim ve oy değildir. Afrika'da, Myanmar'da, Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de mazlumlar için bir seçimdir, bir oydur. Bunun bilincinde yolumuza devam etmeliyiz. Aramızda küskünlükler olabilir. Bunu seçimden sonra kardeşçe, beraberce, oturup birlik içinde çözeceğiz. Bugün kızgınlık günü değil. Bugün, Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi birbirimize ders verme günü değil. Bugün etle kemiğin birleştiği, birbirimize daha çok ve sıkı şekilde bağlandığımız bir seçimdir."

“ZİLLET İTTİFAKINI ALIP ŞAHA MI KALDIRACAĞIZ, ASLA”


"Biz Cumhur İttifakı'yız. Ne yani zillete teslim mi olacağız?" diyen Yerlikaya, "Kimin gemisine su taşıdığı belli mi? Kimin kargosunu yaptığı belli mi? 3 gündür Doğu'da, Güneydoğu'dayım. Zillet ittifakının kime hizmet ettiği ya da kime hizmet edeceği hiç belli değil. Ne yani, zillet ittifakını alıp şaha mı kaldıracağız, asla. Cumhur İttifakı ile vakur duruşumuzu, dik duruşumuzu, güçlenişimizi ortaya koyacağız. Hep beraber." ifadesini kullandı.

  • GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA
  • GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA
  • GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA
  • GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA
  • GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BOLU'DA
2 yorum yapılmış
  • DORU
    25 Mart 2019 • 00:38
    AYNEN ÖYLE
  • aligelen
    25 Mart 2019 • 01:51
    süper olmuş.16 yıldır emanet değilmiş yeni emanet olmuş ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.