VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER

23 Mart 2019

...................................

 

Emine Mehmet Baysal Lisesi (EMBAL) öğrencileri, 'Down Sendromu Farkındalık Günü' kapsamında özel öğrencilerle bir araya gelip, dans ederek onlara moral verdi.

 

EMBAL'de eğitim gören 30 öğrenci, Müdür Yardımcısı Tuğba Ulusoy Ercan ve resim öğretmeni Seçil Serin ile birlikte, Bolu Kent Konseyi Özel Bireyler Meclisi tarafından hazırlanan 'Üretimde Ben de Varım' projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursa katılan özel öğrencilerle bir araya geldi.

 

‘TIPKI SİZİN GİBİYİZ’

 

 Liseliler, parmak boyalarla ellerini bastıkları 'Tıpkı sizin gibiyiz' yazılı afiş ile ziyaret ettikleri öğrencilerle birlikte oldu, vakit geçirdi. Liseliler, özel öğrencilerle dans edip onlara moral verdi. EMBAL halk oyunları ekibi de özel öğrenciler için gösteri sundu.

 

“BU TÜR ETKİNLİKLERLE FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ”

 

Tuğba Ulusoy Ercan, 'Down Sendromu Farkındalık Günü' kapsamında özel öğrencilerle bir araya geldiklerini belirterek, "Mümkün olduğunca çok öğrencimizin özel gereksinimli öğrenciyle tanışmasını, kaynaşmasını sağlıyoruz, farkındalık oluşturuyoruz. 30 öğrencimiz ile ziyaret ettik. Biz akademik başarıdan önce çocuklara etrafına duyarlı olmayı, insanlara faydalı olmayı, o ortamı yaşatarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Toplumun hassas noktaları özel bireyler, yaşlılar, şehitlerimiz ve aileleri için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler ile bizim çocuklarımız da toplumda özel gereksinimli bireylere karşı daha duyarlı oluyorlar" dedi.

  • ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER
  • ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER
  • ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER
  • ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER
  • ÖZEL ÖĞRENCİLERLE DANS EDİP EĞLENDİLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.