VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TANJU ÖZCAN BOLU'DA AÇIK ARA ÖNDE"

23 Mart 2019

.........................................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde konuşan CHP'li Umut Oran, partisinin genel merkezi ve anket firmalarıyla yapılan çalışmalarda Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın açık ara önde olduğunu açıklayarak, “Tanju Özcan oldukça önemli bir farkla ileride götürüyor. Buda bizim açımızdan sürpriz değil, beklediğimiz bir sonuç" dedi.

 

Seçim çalışmaları için tüm Türkiye'yi adım adım gezen CHP'li Umut Oran, partisinin Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililerle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

“VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEMİ SEÇİM DEĞİL GEÇİM”

CHP'li Oran yaptığı konuşmada, 1 Nisan'dan sonra Türkiye'yi ekonomide büyük bir tehlikenin beklediğine dikkat çekerek, "Türkiye genelinde birkaç şey söylemem gerekirse zor bir ortamda atmosferde seçim süreci yaşanıyor. Özellikle ekonomik şartlar çok zorluyor. Özellikle gündemimiz seçim olmakla beraber vatandaşın gerçek gündeminin geçim olduğunu görüyoruz. Ciddi bir geçim sıkıntısı çekiyor. Kim olursak olalım, hangi partiden olursak olalım gerçekten bizi ciddi bir şekilde etkiliyor. Ben bir siyasetçi olarak gerçekten karşı karşıya kaldığım manzaradan dolayı son derece mutsuzum, son derece üzgünüm. Büyük bir geçim derdi var.  Büyük bir işsizlik derdi var ve ciddi bir üretememenin getirmiş olduğu, ithalata bağımlı artık işin çivisi çıktı.

 Benim esas kaygım, bu seçimler inanıyorum ki halkımız aklıyla, yüreğiyle, ,kalbiyle, vicdanıyla, mantığıyla Türkiye’miz için en doğru kararı verecek. Ama karar ne olursa olsun bizi ciddi anlamda 1 Nisan'da yine ekonomide büyük bir tehlike bekliyor, büyük bir kriz bekliyor. Çünkü toplam Türkiye’nin borcu 500 milyar dolar oldu. Kamu özel sektör diye ayırmamak lazım. Bu borç hepimizin borcu, bu borç artık çevrilemez bir durumda. Yani şu anda Türkiye dışarıdan para bulamıyor. İçeride de artık paraya çevirebilecek bir şey kalmadı. Dolayısıyla yeni bir politika üretmek, yeni bir siyaset üretmek zorunda" diye konuştu.

“TANJU ÖZCAN BOLU’DA AÇIK ARA ÖNDE”

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın Bolu'da açık ara farkla önde olduğunu vurgulayan Oran, konuşmasına şöyle devam etti, "Bolu’ya baktığımız zaman Türkiye’nin üzerindeki tablo Bolu’da üç aşağı beş yukarı mevcut. Burada da yerel seçimlere çok önceden hazırlık yapan il örgütümüz merkez ilçe örgütümüz parti örgütümüz ve ortak mutabakatla çıkarılan bir belediye başkan adayımız var. Özellikle diğer partilerden de CHP’ye teveccüh var. AK Parti'den seçmeninde teveccühü olduğunu görüyorum.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi burada da Tanju Özcan, belediye başkan adayımız olarak Bolu ile ilgili sorunlarını çok doğru tespit etmiş bir arkadaşımız. Çünkü tecrübeli bir siyasetçi. Bana gelen bilgiler doğrultusunda Ankara’dan aldığım bilgiler veya Türkiye'de de parti yöneticilerimden aldığım bilgilere göre şu anda Tanju Özcan oldukça önemli bir farkla ileride götürüyor. Buda bizim açımızdan sürpriz değil, beklediğimiz bir sonuç."

  • "TANJU ÖZCAN BOLU'DA AÇIK ARA ÖNDE"
  • "TANJU ÖZCAN BOLU'DA AÇIK ARA ÖNDE"
6 yorum yapılmış
  • Clop
    23 Mart 2019 • 12:43
    Kardeşim biz bunu 1 ay önceden söyledik tanjunun oyu ittifaktan sonra dahada güçlendi inşallah kazanacak
  • AhmetSert
    24 Mart 2019 • 03:00
    Bakanlar Bolu`ya babasinin hayrina gelmiyorlar.Fark kapatilmamis ki sirada reis var,Reis zaten hergun Tv kanallarinda konusuyor.Herkes izliyor.Gelsede gelmese de fark etmez.Fatih Metin ve ekibi Cumartesi gunu Sumer mahallesinde Sebenli Baskan Alaattin aleyhinde konusarak oy devsirmeye calisiyor.Alaattin .Sebenlileri belediyeye doldurmaktan baska ne yapti diyor.Oy devsireyim derken Sebenlileri karsisina aliyor ve Sebenlileri yok sayiyor.
  • KemalKurt
    24 Mart 2019 • 04:36
    AKP cok acikla ileride.CHP soguk su icsin.
  • Bolulu
    24 Mart 2019 • 04:51
    Akp kazanacak
  • Vatanda
    25 Mart 2019 • 02:59
    bilip bilmeden yazmayın burası bolu herşey olu bu iş tamam özcan geliyor
  • Huseyin
    26 Mart 2019 • 05:27
    Hayirli olsun ,cumhur ittifaki cok acik farkla secimi kazandi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.