VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİTİNG SAATİ BELLİ OLDU

25 Mart 2019

............................

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 27 Mart 2019 Çarşamba günü Bolu’ya geliyor. Demokrasi Meydanı'nda (Belediye Meydanı) yapılacak mitingin saati 14:30 olarak açıklandı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bolu’yu ziyaret ederek halka seslenecek. Erdoğan; burada Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını bir daha kürsüden tanıtacağı öğrenildi.


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Şuan Cumhur İttifakının Bolu Teşkilatları ve Bolu Halkı olarak heyecanlı ve bir o kadar da hummalı bir bekleyiş içerisindeyiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; 27 Mart 2019 Çarşamba günü Bolu’ya teşrif edecekler. Teşkilatlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Aldığımız bilgiye göre; Sayın Cumhurbaşkanımız ilk önce Düzce mitingini gerçekleştirdikten sonra Bolu’muza teşrif edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizi ziyaretlerinde Demokrasi Meydanında (Belediye Önü) saat 14.30’da Halkımıza hitap edecekler. Bu vesileyle tüm Bolu Halkımızı mitingimize davet ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.