VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARTUÇ'DAN SEÇİM ÖNCESİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

28 Mart 2019

..........................

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç seçimlerler öncesi durum değerlendirmesinde bulundu. Artuç açıklamasında, “İl Genel Meclisinde güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için en doğru adayları görevlendirdiğimizi düşünüyorum. Adaylarımızın kefili Devlet Bahçeli’dir” dedi.

 

Osman Artuç yapılacak olan 31 Mart Mahalli seçimlerine 3 gün kala durum değerlendirmesinde bulundu. Artuç Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Metin'e ve Belediye Meclis Üyeliği listesinde yer alan tüm üyelere başarılar diledi.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN HİZMETİNDEYİZ”

Artuç yaptığı açıklamada, “Biz Cumhur İttifakı’nın hizmetindeyiz ve bu ittifakın Türkiye genelinde başarıya ulaşacağı inancını taşıyoruz. Bununla birlikte İl Genel Meclisi’nde seçimlere ittifakın dışında giriyoruz ve bu alan da gece gündüz çalışıp adaylarımızı tanıtmaya devam ediyoruz. Mahalleler ve bilhassa köylerimizde yoğun çalışmalar yapmaktayız. Adaylarımız gittikleri her yerde büyük ilgi görüyorlar” dedi.

“ADAYLARIMIZIN KEFİLİ DEVLET BAHÇELİ’DİR”

Artuç konuşmasına şöyle devam etti, ”Türk Milletinin geleceğinin teminatı olan MHP'nin, özellikle İl Genel Meclisinde güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için en doğru adayları görevlendirdiğimizi düşünüyorum. Seçilmeleri halinde tecrübe, liyakat ve hizmet anlayışı ile oluşturduğumuz listemizin başarılı çalışmalar yapacağına Bolu halkı şahit olacaktır. Her bir adayımızın kefili Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli'dir. İnaniyorum ki Bolu halkı kefili Devlet Bahçeli olan adaylarımızı sandıkta destekleyeceklerdir. Bolu Halkına güveniyor ve onların desteklerini İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza istiyoruz.”

  • ARTUÇ'DAN SEÇİM ÖNCESİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.