VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONTEYNER ELEŞTİRİLERİNE ÖZCAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

28 Mart 2019

.....................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi’ndeki konteynerde kurulan seçim bürosu ile ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Özcan, konteyner için arazi sahibinden izin alındığını, elektriği de ücreti karşılığında izin alınarak SEDAŞ’tan aldıklarını kaydetti.Özcan kendisini eleştirenler için de, "Kaybetme psikolojisi ile söylenen sözler olarak görüyoruz. Çok da ciddiye almıyoruz önümüze bakıyoruz "dedi.

Tanju Özcan, partisinin Sağlık Mahallesindeki seçim bürosunda basın mensupları ile bir araya geldi. Buradaki açıklamasında konteynerle ilgili eleştirileri de cevaplayan Özcan, konteynerin kurulumunda herhangi kaçak bir durum olmadığını, arazi sahibinden izin alındığını, elektriğin de izin alınarak ve ücreti ödenerek SEDAŞ’tan temin edildiğini söyledi.

“SAĞLIK MAHALLESİ BİZİ BU DÖNEMDE DAHA ÇOK BAĞRINA BASTI”

Sağlık Mahallesi’ni önemsedikleri için seçim bürosu oluşturma ihtiyacı duyduklarını ifade eden Özcan şöyle konuştu; “Sağlık Mahallesi benim hayatımın önemli bir kısmının geçtiği mahalle, çalışmalarımızın yoğunlaştığı bir mahalle. Sadece seçim döneminde değil, seçim harici dönemlerde de geldiğimiz bir mahalle. Bu dönemde de son 3.5 ayın yaklaşık 2 ayını geçirdiğim bir mahalle burası. Son günlerde de bu mahallemizde bir irtibat ofisimiz olsun istedik.

Biz Bolu’yu bir bütün olarak gördük, Sağlık Mahallesi’nin bizim açımızdan bir önemi var. Sağlık Mahallesi bu dönemde bizi daha çok bağrına bastı. Bütün mahallelerimiz, bütün Bolu’muz daha çok bağrına bastı ama Sağlık Mahallelilerimizle özel bir hukukumuz daha oluştu, daha güçlü bir hukukumuz oluştu. Son günlerde bir anlamda siyasi karargahımızı burası olarak belirledik. Burada da bulunduğumuz alana bu konteyneri koyduk.”

“KONTEYNERİ YASAL YOLLARLA KOYDUK”

Özcan sözlerine şöyle devam ettii, “Konteyneri koyarken de mal sahibimizden gerekli muvaffakatı aldık, Allah razı olsun. Elektrikle ilgili SEDAŞ’a müracaat ettik, SEDAŞ’tan da ücretini ödeyerek elektrik talep ettik. Dolayısıyla, burada birileri bir şey söylüyor ama kaçak göçek bir şey yok. Bu zaten 4 – 5 günlüğüne konulmuş, Cumartesi günü de kaldırılacak bir geçici seçim bürosu.”

“NEDEN RAHATSIZ OLDUKLARINI ANLIYORUM”

Özcan, “Bundan niye rahatsız olunduğunu aslında ben anlıyorum. Sağlık Mahallesi’ni birileri kalesi gibi görüyordu. Ama şu anda Tanju Özcan’ın kalesi gibi olduğu için bundan dolayı bir rahatsızlık var. Bizimle ilgili söyleyecek başka bir şey bulamadılar. Böyle şeyler söylüyorlar, biz en başından beri bildiğiniz gibi polemiğe girmiyoruz. Kaybetme psikolojisi ile söylenen sözler olarak görüyoruz. Çok da ciddiye almıyoruz önümüze bakıyoruz. Yaptığımız iş yasal bir iş.” diyerek konuşmasını sürdürdü.

 “BOLULULARIN DA DUYMAK İSTEDİĞİ POLEMİK DEĞİL”

Seçim süreci boyunca polemikten kaçındıklarını söyleyerek açıklamasına devam eden Özcan, “Bolu’nun her tarafında büro açmışlar zaten 15 – 16 tane seçim bürosu açmışlar. Açsınlar, 20 tane daha açsınlar, şehrin merkezi noktalarına, meydanlarına kimseden izin almadan her şeyi koymuşlar. Biz sesimizi çıkartmadık. Çıkartmayız da bundan sonra. Bütün billboardları kapatmışlar, bir tane bile billboard yok. Biz bunu buraya koyduk, suç mu oldu şimdi? Bunlar konuşulacak laflar bile değil. Dolayısıyla, biz başından itibaren söyledik, polemikten uzak duracağız dedik.

Bolu için yapacaklarımızı, Sağlık Mahallesi için yapacaklarımızı, Sümer Mahallesi için düşündüklerimizi, Bolu’daki gençlerimize nasıl iş bulacağımızı en başından itibaren bunları öne çıkarttık. Bolu’yu nasıl sanayi kenti yapabiliriz? Bunun üzerine yorumlar yaptık. Bugüne kadar da hiçbir aday arkadaşımızla ilgili, sen niye şunu söyledin? Niye şunu söylemedin? Gibi bir eleştiride de bulunmadık. Bu bizim tarzımız. Böyle olması gerekiyordu. Boluluların da duymak istedikleri polemik değil. Belediye başkan adaylarından nasıl bir Bolu hayal ettiklerini, neler yapacaklarını duymak dinlemek istiyorlar diye düşündük. Bugüne kadar da bu düşüncemizin doğru olduğunu görüyoruz.”

“BÜTÜN ANKETLERDE ORTAK ÇIKAN BİR SONUÇ VAR”

Seçim sonuçları hakkında görüşünü bildiren Özcan, ”İnşallah Pazar günü sandıklar kapanıp, oylar sayılınca, netice ortaya çıkacak. Ama Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile ben biliyorum Bolu’nun belediye başkanı olacağımı. Bu konuda bir tereddüdüm yok. Bütün anketlerde ortak olarak çıkan bir sonuç var. Bu sonucu bazı arkadaşlar da görüyor. Bu sonucu değiştirebilme adına bizleri karalamaya, çamur atmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar bundan bir menfaat da sağlamadılar. Bolu Halkı böyle şeylere prim vermiyor, bundan sonra da vermez. Bu son günlerde yapacaklarını anlatmaya yoğunlaşmalarını ben tavsiye ediyorum. Ben böyle yaptım ve böyle yapmaya da devam edeceğim.” diye konuştu.

  • KONTEYNER ELEŞTİRİLERİNE ÖZCAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ
  • KONTEYNER ELEŞTİRİLERİNE ÖZCAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ
8 yorum yapılmış
  • MehmetDuru
    28 Mart 2019 • 14:09
    Martın sonu bahar.Tanju Özcan Başkan.
  • Bey
    28 Mart 2019 • 10:55
    O zaman belediye başkanı olunca istediğimiz yere ev yapabilecez demekki
  • Bolulu
    28 Mart 2019 • 12:53
    Başkanım yaninizdayiz kazanacağız başarılar
  • Murat
    28 Mart 2019 • 14:09
    Evet gecekondu
  • kadirylmaz
    29 Mart 2019 • 02:34
    tanju özcanı bu sefer sumer destekliyecek buna adım gibi eminim inşallah balkondan tanju azcan sesi yankılanacak boluyu tanju yapacak alaattin bey çok şeyler yaptı boluya sagolsun vararolsun ..tanju devam edecek...
  • Seben
    28 Mart 2019 • 17:39
    Sıkıntı büyük şimdi çamur atmaya çalışıyorlar, bu millet işini bilir ben aslen sağ görüşlüyüm ama ailecek 8 oy var Tanju beye helal olsun, beyin bedava
  • Erdemli
    30 Mart 2019 • 02:02
    Birileri reise sesi ne ye benziyor kadın sesimi gibi ifadeleri kullanğıdınızı hatırlatsa, kimse hatırlatmada Allah er yada geç hatırlatır. Özür bile dileyemeyen acaba kendisisnin haklı olduğunu mu zannediyor. Özür dile oyunu sana vereceğim.
  • Mustafa
    31 Mart 2019 • 05:27
    Zor durumda olanlar bos kafalilar.Zorluklari soylemlerinden anlasiliyor.Dahada beter olu hainler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.