VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"FATİH METİN MHP'NİN DE ADAYIDIR"

28 Mart 2019

.....................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, "Bolu merkezde Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, bizim adayımızdır. Bize göre Fatih Metin MHP Belediye Başkan adayıdır. Sebebi ise Devlet Bahçeli’nin sözü ile sabittir, 'Çünkü biz Cumhur İttifakıyız" ifadelerine kullandı.  

Cihan Başaran, "MHP sevdalıları gönül rahatlığı ile sandıklara oy kullanmaya gidecekler ve oylarını Cumhur İttifakının AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e vereceklerdir. Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi listeleri AK Parti ve MHP’nin ortak listesidir.  Belediye Meclis Üyesi oyunu da Ak Parti Belediye meclis üyelerine kullanacaklardır. İl Genel Meclisinde MHP tek başına seçime girmektedir. MHP il Genel Meclisi adaylarına İl Genel Meclisi oy pusulasında oy verilebilecektir" ifadelerini kullandı. 

"İLÇELERDE KENDİ ADAYLARIMIZLA ÇIKIYORUZ"
"İlçelerimiz de Cumhur İttifakını kuran MHP ve Ak Parti kendi adayları ile seçime gitmektedir. Seçimi kazanan MHP Belediye Başkan Adayı da olsa, AK Parti adayı da olsa sonuçta Cumhur İttifakı kazanmış olacaktır. Seçmenlerimiz Cumhur İttifakının ister MHP Belediye Başkan adayına oy verir isterse Ak Parti adayına, tercih seçmenindir, mühür seçmenin elindedir, kararı seçmen verir, sonucu seçmen belirler."

 

3 yorum yapılmış
  • Bolu14
    29 Mart 2019 • 04:46
    Vaybe ne hallere düştük sen affet Başbuğum
  • bolulu
    28 Mart 2019 • 22:28
    yaw he he he
  • Esnac
    29 Mart 2019 • 12:12
    Mesaj çok net çooook...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.