VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEP TELEFONU MESAJLARI ELE VERDİ

4 Nisan 2019

.............................

Bolu’da 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan sanığın ifadesini cep telefonu mesajları yalanladı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen yıl haziran ayında yapılan operasyonda içinde bulundukları kamyonda 22 gram uyuşturucu maddesi ile 120 uyuşturucu hap ele geçirilen 2 kişinin yargılanmasına başlandı.

 “ASLA UYUŞTURUCU MADDE SATMADIM”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Ahmet Akgünoğlu ile tutuksuz sanık A.Ç. ile avukatları katıldı. Kimlik tespiti ve iddianamenin özetinin okunmasının ardından savunmasını yapan tutuklu sanık Akgünoğlu, kendisinin uyuşturucu satıcısı olmadığını, ancak kullandığını ileri sürdü. Akgünoğlu, kendisiyle birlikte 4 kişinin uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek, "Biz 5 kişiyiz. Ortak para toplayarak İstanbul'dan toplu şekilde uyuşturucu alıp birlikte kullanıyoruz. Ben asla uyuşturucu madde satmadım" dedi.

 

Yakalandıkları gün de İstanbul'dan uyuşturucu madde temin ettikten sonra Mengen ilçesine geri döndüklerini öne süren Akgünoğlu, "O gün ben İstanbul'a otobüsle gittim. Daha sonra A.Ç. ile buluşup geriye döndük. A.Ç'nin uyuşturucu madde alacağından haberim vardı. Kendisine bunun karşılığında payıma düşen 750 lirayı ödedim. Bu uyuşturucuları kesinlikle satmak aracıyla getirmedik. Kendi kullanımımız için getiriyorduk. Yolda yapılan polis çevirmesi sırasında uyuşturucu maddeler tespit edildi. Beraatimi talep ederim" ifadelerini kullandı.

 CEP TELEFONU MESAJLARI ELE VERDİ

Tutuksuz sanık A.Ç. de, sadece uyuşturucu kullandığını savunarak, "İstanbul'a yük götürmüştüm. Kamyon bana aittir. Geriye dönerken Ahmet'i de yanıma adım. Uyuşturucu madde almadım. Bunları Ahmet aldı." diye konuştu. Sanıkların savunmalarını tamamlamasının ardından mahkeme başkanı, tutuklu sanık Ahmet Akgünoğlu'nun cep telefonu mesajlarını okudu. Cep telefonu mesajlarında sanığın iletişim kurduğu çok sayıda kişinin kendisinden uyuşturucu madde istediğinin fark edildiğini kaydeden mahkeme başkanı, Akgünoğlu'na mesajlarda geçen "şeker", "saman", "Scania" gibi kelimelerin ne anlama geldiğini sordu. Akgünoğlu ise, "şeker"in uyuşturucu hap, "saman"ın esrar ve "Scania"nın skunk maddesi anlamına geldiğini söyledi. Mahkeme heyeti, Ahmet Akgünoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı sanığın mesajlaştığı kişilerin tanık olarak dinlenilmesi için 13 Haziran'a erteledi.

1 yorum yapılmış
  • Vatansever
    4 Nisan 2019 • 14:43
    Buradan bu vatanın neresinden gelirse gelsin doğu bati anadolu farketmez doğulular diye ayrıştırılan millet bu vatanın evladıysa askerlik yapıyorsa vergi veriyorsa ayrıştırmak doğru değil , lakin kendi ülkesine faydası olmayan suriyelileri ıraklıları ve diğerlerini görmeyen bolulular biraz daha hoşgörülü olalım yanlış görürseniz hernereli olursa ihbar etmek işi devlete yasalara havalet etmek vatandaşlık görevimiz suriyeli kayırmak bizm görevimiz değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.