VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE KİŞİYLE ATA'YA SAYGI

5 Nisan 2019

......................

 Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanlığı görevini  Alaaddin Yılmaz'dan devraldığı yemin töreninin ardından binlerce kişiyle birlikte Atatürk anıtına yürüyerek çelenk koydu.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende Kuran-ı Kerim ve bayrak üzerine yemin eden CHP'li Özcan, binlerce kişiyle birlikte Atatürk anıtına yürüdü. Belediye bandosu eşliğinde İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyen Özcan, zabıtaların çevresinde etten duvar örerek güvenlik önlemi almasına tepki gösterdi. Özcan, zabıtaları vatandaşlara izin vermeleri konusunda uyardı.

Anıtpark'ta saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından CHP'li Özcan, eşi Meral ve oğlu Can ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu.

“KURUCUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Törende konuşan Özcan, Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğini vurgulayarak, "Atatürk anıtının önü uzun yıllardır böyle coşkuyla dolmamıştı. Milli marşımızı bu kadar coşkuyla söylememiştik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğim. Milletvekilliği dönemimde de hep böyleydim. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik, üniter Türkiye Cumhuriyeti'nin evladıyım.

Bu zamana kadar Atatürkçü olduğumuzu hiç bir ortamda söylemekten çekinmedik. Bundan sonra da çizgimizden en ufak bir sapma olmayacak. Milletvekilliği görevinin ardından en az onun kadar onurlu belediye başkanlığı görevine seçildik. Halkımızdan büyük bir coşku gördük, büyük bir destek gördük. Bu destek ve coşku beni daha çok heyecanlandırıyor ve daha sorumlu davranmaya itiyor" dedi.

  • BİNLERCE KİŞİYLE ATA'YA SAYGI
  • BİNLERCE KİŞİYLE ATA'YA SAYGI
  • BİNLERCE KİŞİYLE ATA'YA SAYGI
  • BİNLERCE KİŞİYLE ATA'YA SAYGI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.