VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN ALKIŞLANACAK ZİYARET PLANI...

10 Nisan 2019

..................

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, "Eşimle birlikte Başkan Tanju Özcan’ı tahminen en geç bir ay sonra ziyaret edeceğim ve hayırlı olsun diyeceğim” dedi.

31 Mart seçimlerini kaybeden Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağını açıkladı. Yapacağı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Metin, “Halkımızın verdiği karara herkes gibi bizde saygı duyuyoruz. Aslında şu anda da ziyaret edebilirim. Ancak tahmin ediyorum ki Tanju Bey şu anda hem hayırlı olsun ziyaretlerinden hem de belediyenin iç bünyesiyle ilgili yoğun bir gündem içerisinde. Bende bu nedenle işlerinin biraz azalmasını bekleyeceğim. Eşimle birlikte Başkan Tanju Özcan’ı tahminen en geç bir ay sonra ziyaret edeceğim ve hayırlı olsun diyeceğim” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Taner
    10 Nisan 2019 • 13:07
    İşte beklenen ve özlenen siyasi anlayış. Fatih Metin'i gönülden tebrik ederim. Seçim sürecinde rekabet olsada seçim sonrası Bolu için gerektiğinde istişare yapabilmeli ve Ortak kararda alabilmeliler.
  • ali
    10 Nisan 2019 • 23:34
    bükemediğin el öpülür.
  • Hasandayi
    12 Nisan 2019 • 05:57
    Fatih metin gerçek bir siyasetçi gibi INSALLAH boyle devam eder ve boluya söz verdiği hizli tren projesinin gelmesi icin çalışmasını hizki trenin gelmesini açıklamasını bekliyoruz saygılar sevgiler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.