VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞKANLARINA ÖNEMLİ MESAJLAR

18 Nisan 2019

.....................

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da gazetecilerle bir araya geldi, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Belediye yönetimlerinde partizanlık değil, liyakat esas alınacaktır. Asgari ücret konusunda da belediye başkanlarımız hazırlıklarına başladı. Kazandığımız belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olacak" dedi. 

31 Mart seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'i kazanan CHP'de, sevinç yaşanıyor. Kılıçdaroğlu, "Bu kentlerde yaşayanlar huzur istiyor. Birlikte yaşayacaksak bir araya gelmeliyiz. Elbette bir başarı elde ettik ama Bursa'da, Zonguldak'ta başarı elde edemedik. Bursa içimde bir yaradır. Bursa'da bir eksiğimiz hatamız var. Zonguldak'ta, Giresun'da adaylarımız kazanamadı. Elbette halkı suçlamıyoruz. Bir eksiklik varsa bizimdir. Geriye dönük süreci masaya yatırmalıyız" diye konuştu.

KAZANDIĞIMIZ BELEDİYELERDE ASGARİ ÜCRET 2 BİN 200 TL OLACAK

Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor. Belediye başkanlarımız artık herkesin belediye başkanlarıdır. Bizim belediye başkanlarımız harcadıkları her kuruşun hesabını millete vereceklerdir. Belediye yönetimlerinde partizanlık değil, liyakat esas alınacaktır. Asgari ücret konusunda da belediye başkanlarımız hazırlıklarına başladı. Kazandığımız belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olacak.

1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    18 Nisan 2019 • 06:06
    Önce grev yapan parasını alamayan işten çıkarılan işçilere hakkını versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.