VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'YU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

19 Nisan 2019

......................

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Fatih Metin, "Belediye başkanı olmaya gerek yok hizmete etmek için vatandaşımızın takdiri neticesinde de Tarım ve Orman Bakanlığı gibi Türkiye’nin çok önemli teşkilatının Bakan Yardımcısı oldum. Bu görevimde de Bolu’ya en iyi şekilde temsil etmek için gayret sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Fatih Metin, “Mübarek bir günde böyle bir atamanın gerçekleşmesi benim açımdan gurur verici bir hadise. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli Bakanımıza bu takdirlerinden dolayı Bolu’ya ve şahsıma yaşatmış oldukları bu gurudan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BOLU’YU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”
Yeni görevinde Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Fatih Metin, “Belediye başkanı olmaya gerek yok hizmete etmek için vatandaşımızın takdiri neticesinde de Tarım ve Orman Bakanlığı gibi Türkiye’nin çok önemli teşkilatının Bakan Yardımcısı oldum. Bundan dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum. Rabbim utandırmasın. Bize inanan ve güvenenleri bu güne kadar olduğu gibi bunda sonrada mahcup etmemek adına gece gündüz çalışacağız. İnşallah Türkiye’nin tarım politikası ve ormancılık faaliyetlerine inanarak yeni politikalar gelişiminde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımızın liderliğinde destek olacağız. Tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu görevimde de Bolu’ya en iyi şekilde temsil etmek için gayret sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Kaynak: Aslı Akış - Köroğlu Gazetesi

 

3 yorum yapılmış
  • ASIM
    19 Nisan 2019 • 08:11
    BAŞARILAR SAYIN METİN... ADAM GIBI ADAMSIN.. YORUMLARA BAKMA YAKINDA ALACAKLAR TASMA BOŞ İNSANLARA KULAK ASMA SENINLEYIZ
  • Esra
    19 Nisan 2019 • 09:22
    Pakdemirli nin size verdiği söz Tanju bey içinde geçerli olur inşallah
  • goca-bolulu
    19 Nisan 2019 • 12:48
    sayın fatih metin bey çifçiti kalkındır tarımı başlat ihracatı bitir bişi de ransız halk milet yararınanyapın ya asım da yorumlara bakma demiş yokya sen herşey itahl ett cifçin can çekişsin yerli mal zamlı ithal soğanlar çürük TÜRKİYE CUMHURİYETİ KENDİ KENDİNE YETEN TARIM SAL BİR ÜLKE İDİ AK PARTİ ÇİFÇİLİĞİ BİTTİR YİĞİT MUHTAÇ KURU SOĞANA PAPATATES ETTE bu halk sandık da sorar hesap....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.