VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA DEAŞ OPERASYONU

19 Nisan 2019

.........................

Bolu’nun da aralarında bulunduğu İzmir merkezli 3 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda biri Gerede’li olmak üzere 12 zanlı gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında DEAŞ üyesi oldukları iddia edilen biri Gerede’li olmak üzere 12 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, İzmir merkez olmak üzere Isparta ve Bolu'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda, şüphelilerin tamamı yakalandı.

Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, DEAŞ'ı simgeleyen bez parçaları ve çok sayıda yasaklanmış yayın ele geçirildi, dijital verilere incelenmek üzere el konuldu. Zanlıların, DEAŞ'a eleman temin ettikleri, finansal destek sağladıkları ve güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla Suriye'de dağılan örgüt mensuplarını Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçirmek için organizasyon içinde oldukları öne sürüldü.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

1 yorum yapılmış
  • Ayhan
    19 Nisan 2019 • 19:53
    Özgür bolu sızı haber içinde geçen özellikle yazılmış Gerede li kelimesinden dolayi kınıyorum. İnsanları otekilestirerek ne elde edeceksiniz merak ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.