VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI

21 Nisan 2019

......................

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilerek tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Yumruklar Kılıçdaroğlu'nun yüzüne isabet etti. Ankara Valiliği’nden yapılan son dakika açıklamaya göre Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili “Olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır" denildi.

TEKME VE YUMRUK ATTILAR

Akkuzulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından top arabasına alınan şehidin naaşı, köy mezarlığına götürüldü. Bu sırada "Şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganları atan bir grup Kılıçdaroğlu'na  yumruk ve tekmelerle saldırdı. Yakın korumlarının yanı sıra özel harekat, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle korunan Kılıçdaroğlu, alandan alınarak, çevredeki bir eve götürüldü. Evin çevresinde güvenlik çemberi oluşturuldu.     

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri de ellerindeki megafonlarla gruptakileri sakinleştirmeye çalıştı.     

KILIÇDAROĞLU EVDEN ÇIKARILDI
Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesi sonrası bir grubun saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sığındığı evden polis zırhlı aracı ile çıkarıldı. Çok sayıda özel hareket polisi, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu zırhlı aracı eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nun parti genel merkezine gideceği öğrenildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta katıldığı, şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze namazı sonrasında uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.     
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, olayın terör bağlantısı ya da provokatif bir eylem olup olmadığına ilişkin her yönüyle araştırıldığını söyledi.

  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
  • ŞEHİT CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI
3 yorum yapılmış
  • bolulu
    21 Nisan 2019 • 05:46
    Provokas yon adilik bu saldırı allah bu gibi iftiradan korusun akp li olmayan tovbe hasa dinsiz terörist fetöcü la insan herkesi kendi gibi görür demek akp öyle ;)
  • Tarafsz
    21 Nisan 2019 • 05:55
    Hdp nin baskanina millet vekiline saldiran yok teroristlerin partisi var dagda resimleri olan teröristler millet vekili oluyor chp nin başkanına saldırılıyor bravo Bu arada chp li değilim
  • asil
    21 Nisan 2019 • 23:24
    Akp kin nefret saciyo halki bolmek isten kim bu saldiriya kim zemin hazirladi hdp törörle ise kapat hapse at yazik milet saf kaniyor bu olay buyurse suriye gibi oluruz akili olmak lazim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.