VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖPEK KAVGASINDA HAYATINI KAYBETTİ

30 Nisan 2019

........................

Bolu’da, kavga eden köpekleri ayırmak isterken komşusuyla aralarında çıkan kavgada başına baltayla vurulan 63 yaşındaki Fahrettin Çetin 13 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay, 16 Nisan Salı günü saat 16.00 sıralarında merkeze bağlı Topardıç Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, köpeğinin komşusuna ait olan köpekle kavga ettiğini gören 63 yaşındaki Fahrettin Çetin, hayvanları ayırmak için gittiği sırada komşusuyla arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ailesinin, Fahrettin Çetin ile kavga ettiğini gören 32 yaşındaki Mehmet Kahraman, baltayla Çetin’in kafasına vurdu. Kanlar içerisinde yerde kalan Çetin, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. 

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ağır yaralanan ve kafatasında kırıklar olan Çetin, ameliyatının ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Hastanede 13 gün boyunca yaşam mücadelesi veren 63 yaşındaki Fahrettin Çetin, dün hayatını kaybetti. Gözaltına alınan zanlı Mehmet Kahraman ise, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Kahraman, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

2 yorum yapılmış
  • Hasan
    30 Nisan 2019 • 11:14
    Bilmeden atıyorsunuz sanki oradaydınız kavga yok arkasından sinsice vurdular kavga olsaydı arkadan kafasına vurdururmuydu derhal düzeltin aksi takdirde mahkemeye verilirsiniz
  • adil
    1 Mayıs 2019 • 08:00
    yasın gazte yöneticisi siz misyoner hiristiyan mısınız haber yayınla dığınız sayfa da hiristi yanlık promagan dası reklam yapılıyo bu son ikaz size önlem alın la biz müslümanız ve yanlış yalan haber yapmayın önceki yorumu oku bi nasıl bi yayın anlayışı bu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.