VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS TEŞKİLATI PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

6 Mayıs 2019

......................

Bolu Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler ve aileleri Bolu Dağı Polis Evi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen piknikte bir araya gelerek doyasıya eğlendiler. Piknikte düzenlenen halat çekme yarışmasını trafikçiler kazanırken bir tepsi baklavayı Bolu Valisi Ahmet Ümit ve Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ın elinden aldılar.

Pikniğe, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin ve çok sayıda davetli katıldı. Bolu Emniyet Müdürü Orman Adnan Erdoğan misafirleriyle yakından ilgilendi. Horanların tepildiği, şarkıların söylendiği bu güzel organizasyonda çeşitli yarışmalarda düzenlendi.

KIYASIYA YARIŞTILAR

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Çarşı ve Mahalle Bekçileri arasında kıyasıya süren halat çekme yarışmasında Çevik Kuvvet ile Trafik ekipleri finale kaldı. Dakikalarca süren çekişmeli yarışma sonunda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bir tepsi fıstıklı baklavanın sahibi oldu. Yarışma sonrası baklava afiyetle yenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.