VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 7 MAYIS SALI

7 Mayıs 2019

..................................

1-Bolu Demirciler Köyü halkından ( MERHUM ) İsmail TINAZ’ın eşi, Sali TINAZ, Rahmi TINAZ ve Hayrettin TINAZ’ın anneleri; FATMA TINAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Demirciler Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Tekke Bozarmut Köyü halkından Zehra ÇELİKPENÇE’nin eşi, Fikriye ÇELİKPENÇE, Fadıl ÇELİKPENÇE ve Fikret ÇELİKPENÇE’nin babaları; DURMUŞ ÇELİKPENÇE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Çamyayla Köyü halkından Duriye HIZAR’ın eşi, Nuray HIZAR ve Nuri HIZAR’ın babaları; NURİ HIZAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çamyayla Köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Kalıcı Konutlar Mahallesi halkından Nazile KURNAZ’ın eşi, Tuğba ve Berkay KURNAZ’ın babaları, Ramazan ,Niyazi, Oğuz,Sevgi, Çiğdem ve Berrin’in abileri; ALAADDİN KURNAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

5-Bolu Çele Gölcük Köyü halkından (MERHUM) İdris BİLCAN’ın oğlu, Huriye BİLCAN’ın eşi, Mehmet, Ahmet, Şerife ve Nazmiye BİLCAN’ın babaları; İSMAİL BİLCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çele Gölcük Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.