VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN ÇARPICI BİLDİRİ

7 Mayıs 2019

............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

CHP, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yenilenmesini talep etti. CHP Parti Meclisi yayımladığı bildiride "Eğer sandık kurullarında şaibe varsa, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri de aynı kıstasla yenilenmelidir" dedi.

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin yenilenmesi kararından sonra CHP Parti Meclisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yenilenmesi talebinde bulundu.

“EĞER SANDIK KURULLARINDA ŞAİBE VARSA…”

CHP Parti Meclisi yayımladığı bildiride "Eğer sandık kurullarında şaibe varsa, 16 Nisan Anayasa Referandumu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili Seçimleri ve 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle aynı sandıkta ve aynı zarflarla yapılan ilçe belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği seçimleri de aynı kıstasla yenilenmelidir" dedi.

“BU TARİH HİÇ UNUTULMAYACAKTIR”

Bildiride şu ifadelere yer verildi,"6 Mayıs 2019 ülkemizin demokrasi tarihine kara bir gün olarak geçmiştir. Bu tarih hiç unutulmayacaktır. Hukukun, adaletin, temiz siyaset ve ekonomik istikrarın tek bir kişinin şahsi korku ve hırsına bu şekilde feda edildiği başka bir örnek tarihimizde yoktur.Halkın açık tercih ve talimatını ayaklar altına alan demokrasi düşmanları, sivil darbe sürecinde bir adım daha atmışlar ve bilerek, isteyerek, planlı bir hukuk cinayeti işlemişlerdir.”

1 yorum yapılmış
  • vatan_sever
    7 Mayıs 2019 • 18:20
    evet ozaman cumhur başkanlığı seçimleri de yanilensin akp kazandımı sorun yok kaybetimi ver yansın bu halk milet gafletten uyancak akp tarih olcak ;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.