VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN AY'DAN YANDAŞ SENDİKA TEPKİSİ

7 Mayıs 2019

........................................

Belediye İş Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, belediyede işten çıkarılan 97 işçiye destek veren sendika yetkililerine tepki göstererek, "Adı yandaş sendikaya çıkanlara soruyoruz. Siz hangi sendika seçme özgürlüğünden bahsediyorsunuz?" dedi.

Bolu Belediyesinde işten çıkarılan 97 işçi için belediye önünde eylem devam ederken sendika binasında açıklamalarda bulunan Başkan Ay, işçilere destek olan sendikayı eleştirdi. Belediye-İş Sendikasının 15 yıldır zorluklarla mücadele ettiğinin altını çizen Ay, "Bolu Belediyesinde 15 yıldır tüm bu zorluklarla mücadele ederken kenardan kıs kıs gülen ve bu zulmü yapanlarla birlikte olanlar bugün çıkmış sendika seçme özgürlüğünden bahsediyor. Adı yandaş sendikaya çıkanlara soruyoruz. Siz hangi sendika seçme özgürlüğünden bahsediyorsunuz?" diye konuştu.

“BELEDİYE İŞÇİSİNE VERDİĞİNİZ ZARAR YETER”

Başkan Ay, sendikaya yönelik tepkilerini sürdürerek şunları söyledi, "Daha dün baskı yaptırdığınız, sürdürdüğünüz, işten attırdığınız işçinin sendika seçme özgürlüğümü. Siz bu işleri çok iyi bilirsiniz. Türkiye işçi sınıfı sizi çok iyi tanıyor ve biliyor. Artık yeter. Belediye işçilerinin işinden aşından ekmeğinden elinizi çekin. Bolu Belediye işçisine verdiğiniz zarar yeter"dedi.

2 yorum yapılmış
  • yanda
    7 Mayıs 2019 • 08:08
    Sanki kendisi yandaş değil çıkmış açıklama yapıyor yazık.
  • Belediyeiscisi
    7 Mayıs 2019 • 10:53
    Sinan efendi sen once Taseronun iscinin hakkini koru resmi bayram mesaileri,gece mesaileri sonra konus sanki isini tammi yapiyorsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • KONTROLDEN ÇIKAN TIR ŞARAMPOLE YUVARLANMAKTAN SON ANDA KURTULDU
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.