VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SENDİKANIN İFTAR ŞOVU!

8 Mayıs 2019

............................

Bolu Belediyesinde işten çıkartılan ve belediye önünde eylem yapan işçiler, oruçlarını simit ve suyla açtı. Merak edilen şu, sendikanın bu işçilere yemek verecek parası yokmuydu?

CHP'den Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan'ın göreve gelmesinin ardından işten çıkarılan 97 taşeron işçi, Hizmet-İş Sendikası temsilcileri ile Demokrasi Meydanı'nda bulunan belediye binasının önünde eylemlerini sürdürüyor. İşçiler ile sendika temsilcilerine su ve simit dağıtıldı. Ezanın okunmasının ardından işçiler orucunu açtı. İşçilerin iftarına, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Hizmet-İş Sendikasının yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

"13 GÜNDÜR EYLEMDELER"
Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, işçilerin 13 gündür eylem yaptığını hatırlatarak, "Mücadelemiz devam ediyor. Ramazan ayına denk geldi. Biz Ramazanda da bu arkadaşlarımızın işe iadesi yapılana kadar eylemlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

"BU İNSANLARIN HAYATLARINI PERİŞAN ETMEYİN"

Özdemir, sembolik olarak toplandıklarını ifade ederek, "Simit ve suyla iftarımızı açtık. Buradan belediye başkanı Tanju Özcan'a mesaj gönderiyoruz, bu insanların hayatlarını perişan etmemeleri için. Ramazan ayı mübarek bir ay. Ramazan ayı merhamet, vicdan ayı. Ondan sonra bayram geliyor. Onun için biz bir an önce bu arkadaşların işe iade edilmesini istiyoruz. İşçiler üzerindeki bu baskının bir an önce bitmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • vatan_sever
    8 Mayıs 2019 • 04:27
    haberi yapan yayınlayanı teprik ediyorum anlından öpüyorum akp ve yandaşı herkesi herşeyi kulanır oy için herşey mübah onlar için...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.