VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU

8 Mayıs 2019

............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Özcan, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, “Benim şu konuda bir iddiam var, Bolu’nun gelmiş geçmiş en çalışkan Belediye Başkanı olacağım konusu Allah sağlık verdiği sürece tartışılmaz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Muhtarlar toplantısına katıldı. Soylu Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Bolu’da bulunan 43 mahallenin muhtarı da eksiksiz olarak katılım sağladı.

“BOLU’YU DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Özcan, seçilen bütün muhtarlara başarılar dileyip yeni dönemde Bolu’yu daha iyi bir noktaya taşımak için birlikte mücadele vereceklerini belirterek; “Şuna emin olmanızı istiyorum, ben biliyorsunuz hiçbir mahallede muhtarlık seçimlerine müdahil olmadım ve buna büyük hassasiyet gösterdim. Çünkü şuna inanıyorum ben, hangi mahalle kimi muhtar olarak görmek istiyor ise onu seçecek ve bizim de o arkadaşımızla çalışma mükellefiyetimiz var. Kaldı ki şunu da söyleyeyim Bolu’da seçilen hiçbir muhtar arkadaşımızla benim şahsi bir husumetim yok. Seçilen muhtarlarımızın da benimle bir husumeti olmadığını biliyorum. Ben seçim öncesinde de söyledim. O muhtar bize oy verdi mi? Vermedi mi? Bu vatandaş bize oy verdi mi? Vermedi mi? Vallahi bunları hiç önemsemiyorum ve bunu açık yüreklilikle söylüyorum.

Biz hizmetlerimize öncelik sırası yaparak başlayacağız ve her daim mahalle muhtarlarımızla istişare içerisinde bu süreci götüreceğiz. Tabi ki periyodik toplantılarımız devamlı olacak ve bunun dışında muhtarlarımızın özel taleplerini de dinleyeceğiz. Her zaman gelip görüşebilirsiniz bizimle. Ben bu konuda bizim samimiyetimize inanmanızı istiyorum ve ben de sizin samimiyetinize inanıyorum. İnşallah hep birlikte bu yeni dönemde Bolu’yu daha iyi bir noktaya taşımak için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

“BOLU’NUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM TARTIŞILMAZ”

Özcan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hep birlikte yoğun ve yorucu bir seçim süreci geçirdik. Bizim de sizin de işleriniz çok kolay değildi. Ama inanın beni en çok yoran seçim sonrası süreci oldu. Hayırlı olsun ziyaretlerinin kazanmadan önce yoğun geçeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar büyük bir yoğunluk ben de beklemiyordum. 15 bin civarında vatandaşımız bizzat gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu bizim için son derece mutluluk verici bir olay tabi ki ama bunun yanında işlere tam olarak eğilememe sonucunu doğurdu. Ama dediğimiz gibi biz 24 saat çalışmaya hazırız. Çalışma konusunda bir sıkıntımız yok ve hiçbir zaman olmadı. Benim şu konuda bir iddiam var, Bolu’nun gelmiş geçmiş en başarılı belediye başkanı olur muyum? Bu tartışılır ama Bolu’nun gelmiş geçmiş en çalışkan Belediye Başkanı olacağım hususu Allah sağlık verdiği sürece tartışılmaz. Birazdan sizleri dinleyeceğiz, notlarımızı da alacağız.

Çalışmalarımıza zaten başladık ve bu Ramazan ayı ile birlikte biraz daha hız vereceğiz. Öncelikli olan ve hemen çözülebilecek sorunlarımızı derhal çözeceğiz. Bazı yerlerde yol çalışmalarımıza da başlayacağız. Bu konuda sizlerden ricam şu, mahallelerimizde çok sorunlar olduğunu biliyoruz ama lütfen bunları sizler öncelik sırasına koyun. Bize bu konuda yardımcı olun ve en öncelikli ve en kolay çözebileceğimiz sorunlardan başlayalım. Mümkün olduğu kadar da adaletli bir şekilde tüm mahallelerimize hizmeti götürelim. Ama dediğim gibi bu konuda sizlerden yardım bekliyorum”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuşmasının ardından muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek tek tek not aldı. Toplantının ardından Başkan Özcan muhtarlarla birlikte iftar yaptı.

  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
  • TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.