VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O DEDİKODULAR ASILSIZ ÇIKTI

14 Mayıs 2019

........................

Bolu Belediye eski Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın en büyük projem dediği ve çeşmelerden içme suyu akmasını sağlayacak olan Karadere Tüneli’nin çöktüğü yönündeki dedikodular asılsız çıktı. 

Bolu Takip Gazetesi'nden Erol Değirmenci'nin haberine göre, geçtiğimiz günlerde eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başlattığı ve yeni Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da devam ettireceğini söylediği, Bolu’da çeşmelerdeki sulardan içme suyu akmasını sağlayacak olan Karadere Tüneli’nin çöktüğünü yönünde kamuoyunda dedikodular çıkmıştı. Bolulu vatandaşların yakından takip ettiği ve gerçekleşmesi için beklediği projenin çöktüğü dedikodusu kısa sürede herkes tarafından konuşulmaya başlarken, çeşitli tepkilere de neden olmuştu.

DEDİKODULAR ASILSIZ ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Karadere Tüneli’nin çöktüğü yönündeki dedikodular asılsız çıktı. Bugün sabah saatlerinde Karadere Tüneli’ni ziyaret eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ve beraberindeki heyet, tünelin içine girerek bir uçtan bir uca gezdi. Çalışanlardan tünel hakkında bilgi alan Şen’in herhangi bir çökme olup olmadığı sorusuna ise yetkililer yaşanmadığını söyledi.
 

BETON KAPLAMA İÇİN KOLLAR SIVANDI
Öte yandan Karadere Tüneli’nde ilerleme ara vermeden devam ediyor. Edinilen diğer bir bilgiye göre, tünelin beton kaplaması için çalışmalar başladı. Şantiye yetkilileri, çalışanlar ve Bolu Belediyesi yetkilileri beton kaplamaya başlanılması için fikir alışverişinde bulunurken aynı zamanda uzmanlardan görüşler de alınıyor. Öte yandan yetkililerin, tünelin beton kaplamasına başlanılması için Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı’nda karar almak istediği öğrenildi.

3 yorum yapılmış
  • BESSKANN
    14 Mayıs 2019 • 15:29
    Tanju beskan hayırdır İnşallah Ak Parti'nin projesi Karadere suları gelince mi sular ucuzlayacak ? hani hiç konuşmuyorsunuz? 1.5 ay geçti Türkiye'nin en ucuz suyunu zengin su kaynaklarına sahip Bolu halkı kullanacaktı halen ucuzlamadı ??
  • Esnaf
    15 Mayıs 2019 • 04:50
    Cok zor ucuzlaması daha zam gelmessin
  • Serkan
    18 Mayıs 2019 • 00:05
    O koltuga oturana kadardi bazi şeyler daha zam gelmese
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.