VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ HAKİM VE SAVCILAR BELLİ OLDU

23 Mayıs 2019

.....................

22. Dönem Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarının kuraları Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle çekildi. Bin 446 adayın, ilk görev yerleri çekilen kurayla belirlendi. Bolu'dan giden ve yeni görevlendirilen savcı ve hakimler şu şekilde...
 

GİDENLER...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende 788 hakim, 658 Cumhuriyet savcısı kura çekilişi ile belirlendi. Kura çekimi sonrası Bolu Hakimi Sabri Aker Bucak Hakimliği’ne, Bolu Cumhuriyet Savcısı Cihat Arslan Pazar Cumhuriyet Savcılığına ve  Bolu Hakimi Cemile Kansuz ise Hopa Hakimliğine atandı.

GELENLER...
Kura çekimi sonrası ayrıca Ankara Batı Cumhuriyet Savcısı Muhammet Cihat Çetin Mengen Cumhuriyet Savcılığı’na, Ankara Savcısı Ceren Esin Mudurnu Cumhuriyet Savcılığı’na, Manavgat Cumhuriyet Savcısı Burcu Karaceliloğlu Gerede Cumhuriyet Savcılığı’na, Ankara Hakimi Erhan Kalkan Mengen Hakimliği’ne, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Fatih Şensözlüer Gerede Cumhuriyet Savcılığı’na ve İzmir Cumhuriyet Savcısı Yücel Uysal’ın Göynük Cumhuriyet Savcılığı’na görevlendirildiği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.