VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYIP GAZETECİDEN ACI HABER....

23 Mayıs 2019

....................

13 gündür aranan kayıp gazeteci Abdülkadir Nişancı'nın cesedinin Trabzon'un Çaykara ilçesi Derebaşı HES Göleti'nin içerisinde bulunduğunu, Trabzon Valiliği duyurdu.

Bayburt-Trabzon il sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken, üzerine çıktığı kar kütlesi ile birlikte uçurumdan düşen Anadolu Ajansı muhabiri Abdülkadir Nişancı'nın cansız bedeni bulundu.

KAMERASI, FOTOĞRAF MAKİNESİ VE AYAKKABISI BULUNMUŞTU
Uçurumdan düşerek kaybolan kayıp gazeteciyi bulmak için 13 gündür sürdürülen çalışmalarda şu ana kadar kamerası, fotoğraf makinesi ve dere kenarında ayakkabısına ulaşılmıştı.

13 GÜNDÜR ARANIYORDU

Abdülkadir Nişancı'yı bulmak için Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), UMKE ve AKUT ekipleri ile Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı'na bağlı su altı arama kurtarma timleri 13 gündür derelerde, derin vadilerde, şelalelerde, göletlerde arama çalışması yürütüyordu.

İKİ JANDARMA ŞEHİT OLMUŞTU

Arama çalışmaları sırasında iki jandarma arama kurtarma görevlisi de akıntıya kapılarak şehit olmuştu. Bu çalışmaların yanı sıra İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Devlet Su İşleri (DSİ), Bayburt İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri de Derebaşı Deresi'ne su taşıyan iki derenin önüne bent çekerek suyu başka bir dere yatağına borular içerisinde motorlarla pompalayıp, Derebaşı Deresi'nin debisini düşürmeye çalışıyordu.

  • KAYIP GAZETECİDEN ACI HABER....
  • KAYIP GAZETECİDEN ACI HABER....
  • KAYIP GAZETECİDEN ACI HABER....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.