VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 24 MAYIS CUMA

24 Mayıs 2019

.........................

 

1-Vakıfgeçitveren Köyü halkından ( MERHUM) Eyüp YILMAZ’ın eşi, Nazire KESER, Fazile KARAMAN, Bayram YILMAZ, Mustafa YILMAZ, Celal YILMAZ ve Nurşen YERLİKAYA’nın anneleri; HATİCE YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Vakıfgeçitveren Köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kozlu Köyü halkından Köy Hizmetlerinden emekli Muzaffer DEMİR’in eşi, Adil ve Firdevs DEMİR’in anneleri, Serkan ve Serap DEMİR’in babaanneleri, Selçuk ve Nihal KARADUMAN’ın anneanneleri, Emekli imam Kemalettin KARADUMAN’ın kayınvalidesi; SAFİYE DEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Kozlu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede ilçesi halkından Kuyumcu Erol SARAÇ’ın kayınpederi, Kuyumcu Cihan SARAÇ’ın dedesi, Semra SARAÇ’ın babası; YUNUS ÇUFA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede Yeni camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.