VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKIŞLANACAK KAMPANYA

24 Mayıs 2019

.......................

Bolu'da, gönüllülerin sosyal medyadan başlattığı kampanya ile ihtiyaç sahibi çocukların bayramda giyebilmesi için bağışlanan kıyafetler, dükkanda toplanmaya başlandı. Çocuklar için toplanan kıyafetler, 31 Mayıs'tan itibaren ücretsiz dağıtılacak.

Bolu'da, sosyal medya üzerinden, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklar için kıyafet kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında kent sakinlerinin satın aldıkları ya da kullandıkları kıyafetleri getirip, bırakması için Gölyüzü Mahallesi Şehit Kani Caddesi'nde dükkan tutuldu. Dükkan sahibi de kira almayarak, kampanyaya destek oldu. Toplanan kıyafetler, gönüllüler tarafından dükkana dizildi. 31 Mayıs'a kadar toplanacak kıyafetler, dükkanın önünde, 0- 13 yaş grubundaki ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz dağıtılacak.

Kampanyaya öncülük eden Mahmut Alan, amaçlarının, bayramda çocukların temiz ve yeni kıyafetlerle mutlu olmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Alan, "Bolu halkının askıya bıraktığı kıyafetleri kapalı alanda muhafaza ederek, 31 Mayıs ve 3 Haziran arasında burada dağıtacağız. Geçen sene de 100 bin liraya yakın elbise ve ayakkabı dağıttık" dedi

  • ALKIŞLANACAK KAMPANYA
  • ALKIŞLANACAK KAMPANYA
  • ALKIŞLANACAK KAMPANYA
2 yorum yapılmış
  • EMNE
    24 Mayıs 2019 • 09:54
    HEP HAYALİNİ KURDUĞUM ,ŞU İSRAF DÜNYASINDA ZENGİNDEN ALIP İHTİYAÇ SAHİBİNE VERMEK.
  • DESTEKVERELM
    24 Mayıs 2019 • 14:46
    Az çok demeyelim yardıma muhtaç çocuklarımıza bir Çorap dahi getirenden ALLAH razı olsun. Biraz çocuk elbisesi bağışlayın lütfen.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.