VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONGRE ERTELENDİ..

30 Mayıs 2019

...........................

Boluspor olağan kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 15 gün sonraya ertelendi. İlk toplantıya kaç kişinin katıldığını belirlemek amacıyla sayım yapılırken, Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve başkan adayı Cavit Demir’in polemik yaşadıkları görüldü.

Boluspor’da beklenen gelişme yaşandı ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 15 gün sonraya ertelendi. Boluspor Sosyal Tesisleri’nde yapılması planlan olağanüstü kongreye yeterli üye katılmadı. Katılan üyelerin sayımı yapılırken, Cavit Demir üyelerin gelmeye devam ettiğini ve imza alınma işleminin sürmesini istedi. Necip Çarıkcı ise, kongreye yeterli üyenin katılmadığının belli olduğunu, arada ki farkın kapanmayacağını ve kongre saatinin de geçtiğini belirterek, kongreyi erteledi. Bu esnada Demir ve Çarıkcı arasında kısa süreliğine polemik yaşandı. İlk kongreye yeterli üye katılmadığı için ikinci kongre 15 Haziran 2019 tarihinde üye katılım sayısına bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

CEMİL AKAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Cavit Demir’den başka aday çıkmamasına rağmen, kulislere sabah saatlerinden itibaren Cemil Akay ismi düşmüştü. Sızan bilgilere göre Akay’ın mevcut başkan Necip Çarıkcı ve eski başkanlardan Savaş Abak’ın da desteğini alarak 15 gün içerisinde kendi listesini hazırlayacağı ifade ediliyor. Cavit Demir’in ise ikinci toplantıda aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.