VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA İKİ GRUP ARASINDA KIZ KAVGASI

3 Haziran 2019

...............................

Bolu’da iki grup genç arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktı. Olay yerine gelen yunus ekipleri müdahale ederek iki grubu gözaltına aldı.

Karamanlı mahallesi Güler sokakta bulunan McDonald’s önünde iki grup arasında kavga çıktı. McDonald’s otoparkında kimlik kontrolü yapan motorize polis ekipleri Yunuslar anında müdahale ederek iki grubu da gözaltına aldı. Yaşanan kargaşada sanıklardan biri yere silah düşürdü. İsimleri öğrenilemeyen 2 genç McDonald’s önünde yürürken 14 EN 706 plakalı araç tam önlerinde durarak araç içindekiler yoldan geçen bir gurupla kavga etmeye başladı. O esnada McDonald’s otoparkında kimlik kontrolü için bulunan motorize polis ekipleri yunuslar kavgayı görerek anında müdahale etti ve iki grubu gözaltına aldı.

OLAY YERİNDE SİLAH BULUNDU…

Çok sayıda polis kavganın yaşandığı noktaya gelerek gözaltına alınan şahısları polis araçlarına bindirdi. Yunuslar olay yerinde yere düşmüş 1 adet tabanca ve muşta olarak tabir edilen dövüş aleti buldu. Tabancanın kime ait olduğu araştırılırken kuru sıkı olduğu anlaşıldı. Olay yeri inceleme polisleri çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

YAŞLARI 18’DEN KÜÇÜK…

Kavga eden 2 şahsında 18 yaşından küçük olduğu belirtildi. Mahalle sakinleri, “Neredeyse her gün bir olay yaşanıyor burada. Polislerimiz ve bekçilerimiz bir haftadır sokağımızda bekleyerek burada toplanan gençleri kontrol ediyor. Buna rağmen geç saatlerde bile olaylar yaşanıyor” diyerek isyan ettiler.

  • BOLU'DA İKİ GRUP ARASINDA KIZ KAVGASI
  • BOLU'DA İKİ GRUP ARASINDA KIZ KAVGASI
  • BOLU'DA İKİ GRUP ARASINDA KIZ KAVGASI
  • BOLU'DA İKİ GRUP ARASINDA KIZ KAVGASI
3 yorum yapılmış
  • Beyniolmayangennesillere
    3 Haziran 2019 • 09:12
    Beyinsiz, ahlak nedir bilmeyen, tek işi karı kız olan, saygı, sevgi, emek ne bilmeyen ahmak ötesi bir nesil geliyor
  • vatanda
    3 Haziran 2019 • 12:23
    Fazla dizi izlemenin zararları
  • Vatandas
    3 Haziran 2019 • 13:40
    polise kağıt üzerinde değil gerçek yetki verilsin polis gelince biteceği yerde kavga yeniden başlıyor .yetmiyor birde polise atarlanıyor bu tipler. kanunulara saygılı vatandasın hakkının korunması için dayak şart verecen sopayı bunlara
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.