VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN BAYRAM MESAJI

3 Haziran 2019

.............................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Ümit mesajında, Bu özel günde yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret etmek, gönüllerini almak, ihtiyaçlarını gidermek ve bu sayede bayramı bayram tadında yaşama erdemine erişmek hepimizin temel hedeflerimizden birisi olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayınlayan Ümit, “Huzur ve bereketin doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin vesilesi olan Ramazan Ayı’nı tamamlayıp Bayrama kavuşmanın mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz.  Bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zaman dilimleri olduğu gibi aynı zamanda yüce milletimizin milli ve dini duygularının, birlik ve beraberlik şuurunun şekillendiği, güçlendiği özel günlerdir. Bu özel günde yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret etmek, gönüllerini almak, ihtiyaçlarını gidermek ve bu sayede bayramı bayram tadında yaşama erdemine erişmek hepimizin temel hedeflerimizden birisi olmalıdır” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZDAN RİCA EDİYORUM..”

 Ümit, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini temin etmek amacıyla ilgili Bakanlıklar ve diğer kurumlarca ülkemiz genelinde, Valiliğimizce de Bolu özelinde her türlü güvenlik ve trafik tedbirleri en üst seviyede alınmış olup bu tedbirlerin hassasiyetle uygulanması için görevli kişi ve kurumlara gerekli talimatlar verilmiştir. Bu sevinçli günlerimizin hüzne dönüşmemesi için tüm vatandaşlarımızdan özellikle trafik kurallarına titizlikle uymaları, başkalarının haklarına saygı göstermeleri, daha hoşgörülü olmaları konularında daha hassas davranmalarını münhasıran istirham ediyorum. Bu vesilesiyle, bizlerin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bir defa daha şükranlarımı ifade ediyorum. Bolu’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve gönül coğrafyamızda bulunan tüm kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, aileleri, akrabaları ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.